Medarbetare som mår bra presterar bättre

Vi hjälper din personal att komma igång. Träning och rörelse är hälsosamt för att få en frisk och stark kropp men också en frisk och stark hjärna.

Vi erbjuder olika helhetslösningar där vi når all din personal, även de som inte tränar idag. Gerdahallen har allt ifrån gruppträningspass, personlig träning och massage till hälsotester och föreläsningar. Allt leds av våra främsta instruktörer, personliga tränare, föreläsare och massörer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa din organisation till en sundare och hälsosammare vardag.

Path 7 Kontakta oss

Populärt för företag

STRATEGISK HÄLSA

Vi hjälper er att forma ett långsiktigt hälsoarbete utifrån ert företags unika behov. Där skapar vi en medveten startegi med viktiga framgångsfaktorer i ert hälso- och friskvårdsarbete.

FYSTESTER

Ta reda på din och dina medarbetares fysiska kapacitet och vad ni behöver för att anpassa er träning för att nå era mål. Vi ger er verktyg för att följa upp er fysiska förmåga och mäta er utveckling.

GRUPPTRÄNING

På våra gruppträningspass tränar du både kondition, balans, styrka och dans. Med musikens kraft och ledarens pepp blir du både starkare, smidigare och gladare!

FÖRELÄSNINGAR

På Gerdahallen har vi välutbildad och erfaren personal som med stor glädje och engagemang föreläser om träning och hälsa.

Här har du som företagskund möjlighet att inspirera din personal till bättre hälsa.

MASSAGE

Ge dina medarbetare en lugn stund med återhämtning. Vårt mål är att din personal ska orka mer och räcka till. Vi minskar stressen och ger en stunds vila.

PT & MEDICINSK TRÄNING

Våra personliga tränare hjälper dig och din personal att nå era mål – stora som små.

Få inspiration till roligare och mer givande träning. Ni får personliga övningar som gör att varje medarbetare får ut ännu mer av sin träning.

Kontakta Magnus

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store