Skapa en sund vardag på ditt företag

Medarbetare som mår bra presterar bättre

Vi hjälper din personal att komma i gång med träningen. Regelbunden motion gör dina medarbetare starkare, friskare och gladare – både i kroppen och huvudet. När personalen mår bra mår också företaget bra.

Vi erbjuder olika helhetslösningar där vi når alla dina medarbetare, även de som inte tränar idag. Ni får hjälp av våra främsta instruktörer, personliga tränare, föreläsare och massörer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa din organisation till en sundare och hälsosammare vardag.

Path 7 Kontakta oss

Populärt för företag

STRATEGISK HÄLSA

Vi hjälper er att forma ett långsiktigt hälsoarbete utifrån ert företags unika behov. Tillsammans skapar vi en medveten strategi som ger synliga resultat i er verksamhet.

FYSTESTER

Mät din och dina medarbetares fysiska kapacitet och få reda på hur ni kan anpassa er träning för att nå era mål. Vi ger er verktyg för att följa upp er fysiska förmåga och mäta er utveckling.

GRUPPTRÄNING

På våra gruppträningspass tränar ni såväl kondition som balans, styrka och dans. Med musikens kraft och ledarens pepp blir du och dina medarbetare starkare, smidigare och gladare!


FÖRELÄSNINGAR

På Gerdahallen har vi välutbildad och erfaren personal som med stor glädje och härligt engagemang föreläser om träning och hälsa. Vi hjälper dig att inspirera dina medarbetare till en sundare vardag.

MASSAGE

Ge dina medarbetare en lugn stund med skön massage. Vi minskar stressen hos dina medarbetare så att de orkar mer, varje dag.

PT & MEDICINSK TRÄNING

Våra personliga tränare hjälper dig och din personal att nå era mål – stora som små. Ni får härlig inspiration och personliga övningar som gör att varje medarbetare får ut ännu mer av sin träning.

Kontakta Magnus

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.