Få ut så mycket som möjligt av din träning

Personlig träning är för dig som vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren i gymmet kan du få hjälp med att bli starkare och rörligare, förebygga skador eller träna för en specifik idrott. Din PT skapar ett träningsprogram, pushar dig och putsar din teknik. Om du hellre tränar i par eller grupp har vi givetvis lösningar för det med. Hör av dig till en av våra personliga tränare för att komma i gång! Kontaktuppgifter finns längre ner på den här sidan.

Path 7 Boka PT-konsultation

Våra tjänster

Våra Personliga Tränare

Läs om vårt fantastiska team och hitta en personlig tränare som passar dig.

PT Singel

Träna själv med en personlig tränare.

PT Duo

Träna tillsammans med en vän och en personlig tränare.

PT Small Group och PT Familj

Träna i en liten grupp. Vi erbjuder färdiga koncept eller bygger grupper utifrån önskemål.

Medicinsk personlig träning

Medicinsk personlig träning ger dig fördjupad kunskap inom träning. Den är till för dig som har diabetes typ 2, högt blodtryck, hjärt-kärlsjukdomar eller stressrelaterad sjukdom såsom depression och psykisk ohälsa. Den passar också dig som vill komma i gång efter en skada eller sjukdom. När du är färdig med din rehabilitering från sjukvården finns vi här för att vägleda dig tillbaka till rätt träning och ökat välmående.

Tester

Med en Inbody-mätning får du reda på din kroppssammansättning. Vi mäter:

 

· muskelmassa

· fettprocent

· visceralt fett

· protein, vatten, mineraler med mera

· asymmetrier mellan höger och vänster sida.

 

Kontakta någon av våra personliga tränare för att boka en tid.

Personliga tränare i Lund

Andreas Andersson

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning är dagens höjdpunkt

För mig är träningen dagen höjdpunkt och jag strävar efter att det ska vara det även för dig. Jag har i stort sett alltid hållit på med någon form av idrott men fastnade för styrketräning för fyra år sedan och ser fortfarande fram emot nästa träningspass. Det är alltid lika motiverande att se förbättringar från pass till pass.

Vi klarar alla mer än vad vi tror och med mig vid din sida kommer du inse vad du är kapabel till. Vi kommer arbeta strukturerat och långsiktigt tillsammans efter dina förutsättningar för att nå dina mål. Vi kan också arbeta tillsammans med vanor utanför gymmet som vardagsmotion, kosthållning och återhämtning för att lyckas ännu bättre.

Det finns alltid mer att lära sig och jag finner intresse i att läsa på och hålla mig uppdaterad kring det senaste och bästa inom kost och träning för att få bästa förutsättningarna för så bra resultat som möjligt.

Specialitet
Bygga muskler och styrka
Förbättra kroppssammansättning
Hållbara och långsiktiga livsstilsförändringar

Utbildning
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare

Frida Bergquist

Gymansvarig & Personlig tränare

Läs mer om mig

“Alla har tid att träna!”

Jag har varit fysiskt aktiv hela mitt liv. Friidrottare i grunden, hittade till gymmet i tonåren och där blev jag förtrollad av stålet. Har tävlat inom kroppsbyggning och fitness, det var en otroligt lärorik och rolig tid i mitt liv.

Jag brinner för att se människor utvecklas, stärka sitt självförtroende och sin självkänsla. Träning ska vara utmanande, självstärkande och synonymt med glädje! Det är därför jag nu tillträder som gymansvarig och pt på fina Gerdahallen. Jag ser fram emot att lära känna er som gör gymmet till det unika gym det är. Tillsammans tror jag vi kan utveckla verksamheten och skapa en än mer inspirerande träningsmiljö, där motivation, ordning och reda och träningsglädje är ledorden.

Jag uppmanar alltid till fysisk aktivitet, det låter mer avancerat än vad det egentligen är. Fysisk aktivitet är all form av rörelse som ger ökad energiförbrukning, ni vet det klassiska: gå en busshållplats längre än du brukar, ta trappan i stället för hissen… Där måste vi börja. För att få in en aktiv livsstil i siktet. Om vi i stället utför promenader eller planlösa joggingrundor, kanske går på gymmet några gånger i veckan, men tar alltid samma vikter och ser ingen försämring men heller ingen förbättring -då är det motion som fysisk aktivitet vi sysslar med. Jag vill få dig som är glad motionär (superbra om du är, motion är jättenyttigt!) att växla upp till att träna! Träning är målinriktad fysisk aktivitet som syftar till att långsiktigt stärka specifika förmågor och kapaciteter. För att lyckas med vår träning behöver vi ha en långsiktig plan och följa ett specifikt program. Där kommer jag som Personlig tränare in i bilden. Jag hjälper dig hitta lämpliga metoder som driver anpassning till ökad belastning och i och med det och en långsiktig och hållbar (jag tror inte på dieter) kostplan förändrar vi tillsammans ditt liv och ger dig en ökad livskvalitet och en bättre självbild.

Jag vet att alla har tid att träna. Det handlar enkom om prioriteringar. Jag hjälper dig hitta inspirationen och med den hittar vi tiden! Välkommen mejla mig om vi tillsammans ska nå dina mål!

Må gott!

/Frida

Anna Bjärnroos

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning efter dina förutsättningar!

För mig är träning inte bara ett fysiskt mål, det är en livsstil. Jag brinner för att visa att träning kan vara roligt och givande samtidigt som det främjar hälsa och välbefinnande. Min egen kärlek till träning ger mig en genuin glädje i att dela med mig av kunskap och uppmuntran till mina klienter. Att se framsteg och hur människor övervinner hinder är min drivkraft.

Jag är övertygad om att en balanserad och hälsosam livsstil kan förändra liv, och jag är här för att guida dig på den resan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, om du har mål om viktnedgång, ökad styrka eller helt enkelt att må bättre, så ser jag fram emot att vara din PT. Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt och skapa en framtid fylld av energi, glädje och hälsa!

Med en bakgrund som arbetsterapeut med över 15 års erfarenhet har jag en unik förståelse för kroppens funktion och rörelsemönster. Min erfarenhet av rehabilitering och vägledning genom utmaningar har format mitt tillvägagångssätt som personlig tränare. Jag tror starkt på att varje individ har sin egen unika resa och potential. Min passion ligger i att inte bara inspirera utan även anpassa träningen och målen efter varje persons förutsättningar och önskemål.

Utbildning:

Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Träningsinstruktörsutbildning
Leg. Arbetsterapeut

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Erika Sällberg

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning ska vara kul!

Med mig som PT utvecklar vi tillsammans en träningsrutin som passar dig och dina mål. Jag hjälper både dig som är nybörjare och dig som har tränat mycket tidigare men vill utvecklas ytterligare i gymmet.

Mitt mål som din PT är att vi tillsammans når dina mål, – krossar dina mål! Jag jobbar mycket med att utmana dig och jag tror att vi alla klarar mer än vad vi tror vi klarar. Jag vill hjälpa dig att bli starkare i både kropp och huvud, tillsammans fixar vi det!

Vi bygger upp en stabil grund med övningar som start för att sedan jobba med dessa för att utvecklas och komma i mål. Nu kör vi!

Utbildning:
Internationell personlig tränare – via Bodyfight
Ledare inom idrott – SISU Idrottsutbildarna
Idrottslig bakgrund:
Simmare
Tidigare medlem i landslaget för livräddning
10 års erfarenhet i gymmet

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vill du ta din hälsa och fitness till nästa nivå? Som din personliga tränare är jag dedikerad till att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition.

Med min träningsplan och personliga stöd kommer du att uppleva träningsresultat snabbare och säkrare än du någonsin trott var möjligt. Jag erbjuder individuella träningspass som är anpassade efter dina behov och mål, och jag ger dig de verktyg och den motivation du behöver för att lyckas.

Genom att arbeta med mig får du:

• En detaljerad träningsplan som är anpassad till din nivå och dina mål
• Professionell vägledning och support under varje träningspass
• Kostråd som kompletterar din träning för maximala resultat
• Motiverande uppföljningar för att säkerställa att du håller kursen

Tveka inte – din bästa form börjar här och nu. Boka en gratis konsultation idag och ta det första steget mot ett hälsosammare, starkare och mer självsäkert du.

Specialistområden:

• Funktionell styrketräning
• Idrottsspecifik fys och styrka
• Hjälpa dig spränga fysiska och mentala barriärer

Merit och utbildning

• Kandidatexamen, Sport Science – Malmö Universitet
• Lic Personlig Tränare – The Academy
• Fristående kurser i fysiologi, idrottspsykologi, näringsfysiologi – Malmö Universitet
• Arbetat heltid som coach mot privatpersoner, idrottsföreningar och företag sedan 2018

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

Kickstarta din träningsresa!

Investera i dig själv med personlig tränare

På Gerdahallen vill vi ge dig alla förutsättningar att lyckas i din träning så att du kan må bra och bli ännu starkare –  så gör oss sällskap och häng med på ditt livs träningsresa. Vi hjälper dig oavsett träningsbakgrund och förmedlar träningskvalité, glädje och gemenskap på ett enkelt och inspirerande sätt.

Vi hälsar dig varmt välkommen till härlig träning här på Gerdahallen!

Path 7 Köp kort

Vanliga frågor

Barn får träna utan vuxens sällskap på våra pass från och med året de fyller 12 år. I sällskap med utsedd vuxen person får de även träna i gymmet.

Ungdomar får träna utan vuxens sällskap i gymmet från och med året de fyller 15.

Du som privatperson har enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt onlineköp inom 14 dagar. Om du ångrar ditt köp vänligen kontakta ehandel@gerdahallen.com eller kom in till kundservice så hjälper vi dig. Du får tillbaka pengarna senast 14 dagar efter att du ångrat ditt köp.

 Du kan betala automatiskt med autogiro
Autogiro innebär att vi automatiskt drar pengar från ditt bankkonto varje månad. För att du ska kunna teckna ett autogiroavtal måste du
·      ha ett svenskt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)
·      vara minst 18 år gammal
·      ha ett svenskt bankkontonummer
·      registrera din e-postadress hos Gerdahallen.
Vill att vi ska dra pengar från ett annat konto än ditt eget? Då måste personen som har det kontot vara med och teckna avtalet. Prata med kundservice så hjälper vi dig.
Saknar du ett svenskt personnummer? Då kan du i stället betala automatiskt från ditt bankkort varje månad. Det kallas RCP (Recurring Card Payment). Kundservice berättar gärna mer för dig.
Du betalar i förskott
Du betalar i förskott med autogiro. Det innebär att pengarna vi drar i januari gäller för februari, och så vidare. Vi drar pengarna den 27:e varje månad.
Du betalar en första gång i samband med att du tecknar avtalet. Om du tecknar avtalet före den 15:e i månaden betalar du för de dagar som är kvar av månaden. Om du tecknar avtalet efter den 15:e i månaden betalar du för de dagar som är kvar av månaden och hela nästa månad. Oavsett när du tecknar avtalet blir priset per dag detsamma.
Det måste finnas pengar på ditt konto
Om du har för lite pengar på ditt konto när vi ska dra månadens betalning försöker vi igen nästa dag. Då försöker vi två gånger. Om det inte finns pengar då heller försöker vi på nytt i samband med nästa månads betalningsdag. Under tiden kommer ditt träningskort att vara spärrat. Du kan enkelt betala dina skulder i receptionen. Bara säg till, så hjälper vi dig.
Om ditt konto saknar tillräckligt med pengar i 3 månader kommer vi att
·      säga upp ditt avtal när bindningstiden är slut
·      skicka en faktura med totalsumman för träningskortet plus faktureringsavgift
·      ha rätt att säga nej om du vill teckna ett nytt autogiroavtal.
Inkasso är tråkigt men nödvändigt om du inte betalar det du är skyldig. Se därför till att ditt bankkonto fungerar som det ska. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice om du är osäker på hur det står till.
Säg upp ditt avtal på rätt sätt
Du kan säga upp ditt autogiroavtal i vår app under Mina sidor. Säg upp avtalet före den 20:e i månaden som du vill ska bli den sista. Annars hinner systemet ta emot pengarna för nästa månad. Vi skickar en bekräftelse till din e-post när vi har tagit emot din uppsägning. Kontakta kundservice om du behöver hjälp med att säga upp ditt avtal.
Undvik att stoppa autogirot via din bank – det räknas som ett avtalsbrott. Du får då en faktura på träningsavgiften för resten av bindningstiden plus administrativ avgift. Ditt träningskort kommer att vara spärrat tills du betalar fakturan.
Ha koll på din bindningstid
Våra två abonnemang har olika lång bindningstid. Månad Fast har 12 månaders bindningstid och Månad Flex har 1 månads bindningstid. Kom ihåg att du inte kan säga upp Månad Flex samma månad som du tecknar avtalet.

Hos oss kan du betala med betalkort eller Swish på plats. Vi accepterar alla kort utom American Express och Diners. Gerdahallens bankgironummer är 886-0728.

Boka online och checka in i receptionen

Du kan boka plats till våra platsbegränsade pass via hemsidan eller appen Gerdahallen. Vid workshoppar och specialpass gäller särskilda regler. Du kan boka plats 6 dygn före passets start. Som mest kan du ha 5 aktiva bokningar på samma gång.

När du kommer till gymmet behöver du checka in på passet genom en av skärmarna i receptionen. Du checkar in tidigast 2 timmar och senast 5 minuter före passets start. Om du kommer senare än 5 minuter före passets start räknar vi det som att du har missat din bokning. Du får ett e-postmeddelande om missad bokning och vi släpper din plats till drop-in. Du får då gå via drop-in om du vill vara med på passet.

Du kan boka en reservplats om passet är fullt

Om ett pass är fullt kan du boka en reservplats. Din reservplats blir till en vanlig bokad plats om någon avbokar sig senast 2 timmar före passets start, under förutsättning att du låg först på reservlistan.

Lyckades du inte få en plats på passet? Det kan löna sig att komma till gymmet ändå. Precis 5 minuter innan passet startar släpper vi eventuella bokade platser som ingen hämtat ut. Om du står redo vid incheckningen i receptionen kan du få en av dem, om det finns några.

Du måste inte alltid boka i förväg

Du kan checka in som drop-in i någon av receptionens skärmar tidigast två timmar före passets start, fram tills dess att passet börjar. Vill du vara garanterad en plats på passet måste du boka i förväg.

Du kan boka i appen eller på hemsidan

Du bokar enkelt och smidigt med din telefon via vår app. Om du hellre bokar via hemsidan gör du så här:

 1. Gå till schemasidan uppe i menyn.
 2. Klicka på Boka under Gruppträningsschema.
 3. Välj önskat pass och klicka på Boka längst ut till höger.
 4. Logga in med dina personliga inloggningsuppgifter. (Se avsnittet om inloggning här på FAQ-sidan för mer information).
 5. Nu har du bokat passet. Du ser bekräftelsen ovanför schemat.

Du kan boka dig som gäst

Om du inte har ett kort på Gerdahallen kan du ändå boka dig som gäst på ett pass via kundservice. För det behöver vi ditt namn och personnummer. I övrigt gäller samma regler som för övrig passbokning.

 • Ha alltid rena träningskläder och skor när du tränar hos oss. Det är inte tillåtet att träna utan tröja/topp på överkroppen.
 • Lägg tillbaka lösa redskap/vikter på sina platser.
 • Fria vikter som hantlar och viktskivor ska bara användas på avsedd yta.
 • Låt andra använda redskapet/maskinen när du vilar mellan seten.
 • Lämna större väskor/ytterkläder utanför gymmet.
 • Always wear clean indoor training shoes and clean clothes in the gym. Do not take off your t-shirt/top while working out.
 • Please return equipment after use.
 • Free weights such as dumbbells and barbell weights to be used on designated areas only.
 • Allow others access to machines while resting or in between sets.
 • Leave any bags and outerwear in designated areas outside of the gym area.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.