Träna på annan ort – TrainAway

Nästa gång du hälsar på en vän eller släkting på annan ort, reser i jobbet eller åker hem över ett lov och vill träna så kan du göra det! Istället för att betala ett dyrt gästpass kan du nu tack vare tjänsten ”KlubbSverige Mobil” träna för så lite som 13 kr/gästträning.

Detta kan du göra för att vi är anslutna till KlubbSverige Mobil, Sveriges största träningsnätverk. För dig innebär detta att du har möjlighet att träna på mängder av andra gym runt om i Norden.

Tjänsten kan utnyttjas av dig som har ett giltigt medlemskap och träningskort på Gerdahallen.

PÅ BESÖK I LUND?
OBS! Träning med TrainAway klipp måste ske under våra bemannade öppettider. Dvs ditt besök måste avslutas innan vår personal slutar. För bemannade öppettider se footern.

Till TrainAway
15 % rabatt

Yogagames Båstad november 2024

YogaGames kommer tillbaka till Båstad i november 2024!
Som medlem på Gerdahallen får du mellan den 25 mars – 15 april en unik möjlighet att boka boendepaket på Hotell Skansen och därmed kunna boka biljett till Yoga Games innan alla andra.
Från och med den 15 april kan Gerdahallens deltagare boka utan hotellpaket.

Med koden : gerdahallen får ni 15 % rabatt

Yogagames
15 % rabatt

Tester på Aktivitus

Aktivitus Malmö erbjuder fysiologiska tester och analyser för privatpersoner och företag. Med kunskap, erfarenhet och individuell anpassning effektiviserar vi din träning genom rådgivning i träningsfrågor och i träningsplanering. Aktivitus har ett vetenskapligt men samtidigt 100% individanpassat synsätt på träning och hjälper allt ifrån nybörjare och motionärer till elitidrottare att träna smart och nå sina mål. Som medlem på Gerdahallen får du 15% rabatt på alla Aktivitus tester. Använd koden GERDA15 som rabattkod på hemsidan.

Boka test

Kostnadsfri värdering med Bjurfors

Nyfiken på vad din bostad är värd? Boka en kostnadsfri värdering med Bjurfors och få en dagens lunch för två personer på Klostergatans Vin & Delikatess.

Boka kostnadsfri värdering
15% rabatt

Massage

Som medlem får du 15% rabatt på massage.

Boka massage

Vänklipp 3 gånger/år

Ta med din vän till Gerdahallen!

Som medlem på Gerdahallen har du rätt att ta med en vän 3 gånger/år. Vänklippet kan användas för samma person alla tre gångerna likväl som för olika personer. Vänklippet går att använda för pass och träning i gymmet.
Du måste ha ett aktivt träningskort för att ta med en vän och träningen ska ske under våra bemannade öppettider, dvs träningen måste avslutas innan kundservice stänger. 

30-minuter gratis konsultation

Fri PT-konsultation

Går du i tankar på att anlita personlig tränare? Som medlem får du ett gratis 30-minuters konsultationssamtal med en PT, där ni kan diskutera din träning och om och hur ni isåfall går vidare.

Boka PT-konsultation

Medlemspriser i shopen

Med aktivt Gerdamedlemskap har du förmånen att handla till rabatterat pris på många produkter i vår shop.

Formtoppen +Gerdahallen=SANT!

Köpkort på Formtoppen och träna på Gerdahallen i Lund, eller tvärt om!

Formtoppen och Gerdahallen har ingått ett samarbete som gör att när du löser ett Formtoppen-eller ett Crossfitkort får du även tillgång till hela Gerdahallens utbud i Lund och tvärt om.

Formtoppens hemsida

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.