15%

WORKOUT LUND

WORKOUT LUND 11 mars 2023 bjuder på stora namn som Namaste by Emilia, Madelinn Fernandez, Ari Lipponen samt Johanna Andersson, författare till böckerna Dietisternas val. Dagen erbjuder massor av träningsinspiration med allt från Fighting Spirit till Booty och JUMPING®. En oförglömlig dag utlovas!
Din rabatt dras automatiskt i kassan. Du måste ha ett aktivt medlemskap för att erhålla rabatten.

Workout Lund

Kostnadsfri värdering med Bjurfors

Nyfiken på vad din bostad är värd? Boka en kostnadsfri värdering med Bjurfors och få en dagens lunch för två personer på Klostergatans Vin & Delikatess.

Boka kostnadsfri värdering
25 %

LUNDALOPPET 7 MAJ

Lundaloppet går av stapeln i maj varje år. Som gerdamedlem får du 25% rabatt på startavgiften.

Anmäl dig här
15% rabatt

Massage

Som medlem får du 15% rabatt på massage.

Boka massage

Träna på annan ort – Klubb Sverige

Nästa gång du hälsar på en vän eller släkting på annan ort, reser i jobbet eller åker hem över ett lov och vill träna så kan du göra det! Istället för att betala ett dyrt gästpass kan du nu tack vare tjänsten ”KlubbSverige Mobil” träna för så lite som 13 kr/gästträning.

Detta kan du göra för att vi är anslutna till KlubbSverige Mobil, Sveriges största träningsnätverk. För dig innebär detta att du har möjlighet att träna på mängder av andra gym runt om i Norden.

Tjänsten kan utnyttjas av dig som har ett giltigt medlemskap och träningskort på Gerdahallen.

Här kan du träna

Vänklipp 3 gånger/år

Ta med din vän till Gerdahallen!

Som medlem på Gerdahallen har du rätt att ta med en vän 3 gånger/år. Vänklippet kan användas för samma person alla tre gångerna likväl som för olika personer. Vänklippet går att utnyttjas på pass och för träning i gymmet. Du måste ha ett aktivt träningskort för att utnyttja vänklippen och träningen ska ske under våra öppettider i kundservice. Vänklippen utnyttjas alltid tillsammans med dig som har ett träningskort på Gerdahallen.

30-minuter gratis konsultation

Fri PT-konsultation

Går du i tankar på att anlita personlig tränare? Som medlem får du ett gratis 30-minuters konsultationssamtal med en PT, där ni kan diskutera din träning och om och hur ni isåfall går vidare.

Boka PT-konsultation

Medlemspriser i shopen

Med aktivt Gerdamedlemsskap har du förmånen att handla till rabatterat pris på många produkter i vår shop.

Stadium

Håll utkik efter Stadium City & Novas unika erbjudanden och rabatter för dig som är medlem på Gerdahallen.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store