Meny
Meny

Utbud

Gym

Gruppträning

Personlig träning

Massage

Gravid/mammaträning

Utbildning

Barn- och ungdomsträning

Seniorverksamhet

Tennis

Sjukgymnastik

Välkommen att kontakta
oss på Gerdahallen

Lund

Helgonavägen 8
SE-223 62 LUND

010-722 21 00

Kontakta oss

FAQ

Ett 10-kort är ett klippkort som gäller för 10 gym- eller gruppträningspass. Kortet är giltigt i 1 år från och med inköpsdatum. Du kan köpa ett 10-kort i kundservice eller online.

Barn får träna utan vuxens sällskap på våra pass från och med året de fyller 12 år. I sällskap med utsedd vuxen person får de även träna i gymmet.

Ungdomar får träna utan vuxens sällskap i gymmet från och med året de fyller 15.

Du som privatperson har enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt onlineköp inom 14 dagar. Om du ångrar ditt köp vänligen kontakta ehandel@gerdahallen.com eller kom in till kundservice så hjälper vi dig. Du får tillbaka pengarna senast 14 dagar efter att du ångrat ditt köp.

Gerdahallen arbetar aktivt för att vara en träningsanläggning fri från doping. Doping är inte förenligt med idrottens och samhällets grundläggande principer och är därmed inte välkommen hos oss. Vidare står vi för en ren och hälsosam träning utan dopingpreparat, alkohol och narkotika.
Vår definition av dopingmedel är densamma som idrottens antidopingreglemente och lagen om förbud mot dopingmedel. Vi samarbetar med polisen i vårt antidopingarbete.

Ladda gärna ner vår app från App Store eller Google Play. Appen heter Gerdahallen. Med den kan du bland annat boka pass, kurser och massage. Du kan också köpa och förnya träningskort.
Du loggar in i appen med:
Användarnamn: Din e-post
Lösenord: Ditt födelsedatum (ÅÅMMDD)

Du kan bara få kortet återbetalat i mycket speciella fall. Kontakta kundservice för att se vad som gäller för just dig.

Gerdahallen tycker det är viktigt att uppmärksamma ätstörningar, utan att personen som lider av sjukdomen hamnar i en utsatt situation. 

Ätstörningar innebär att ens förhållande till mat har blivit ett problem. Ofta inbegriper problematiken ett skevt förhållande till sin kropp och inte sällan ett ohälsosamt förhållande till träning. 

Ätstörningar är något som både personal och medlemmar med jämna mellanrum konfronteras med på träningsanläggningar. 

Det är av största vikt att vi uppmärksammar ätstörningar utan att personen som lider av sjukdomen hamnar i en utsatt position. Det är en balansgång som inte alltid är lätt att hantera men vi har åtgärder och rutiner för att göra det på ett ansvarsfullt sätt. 

Gerdahallen är inte en behandlande instans utan vi hänvisar till experter inom detta område. 

Vår åtgärdsplan: 

 1. Vi är uppmärksamma på och försöker lära känna våra medlemmar. Vi tar stöd av inpasseringsstatistik för att bekräfta om en medlem tränar ohälsosamt mycket. 

Vi tar kontakt med berörd medlem och erbjuder stöd. 

 1. Vi erbjuder hjälp med att kontrollera träningen genom att föreslå ett mer hälsosamt schema. 

Vi arbetar för att hjälpa drabbade personer till ett sunt träningsförhållande. 

 1. Vi lämnar kontaktuppgifter till Riksföreningen Mot Ätstörningar; Frisk & Fri för vidare råd och hjälp. 
 2. Vi tar till avstängning som en sista åtgärd om ovanstående hjälp ej fungerat. Detta med individen bästa i åtanke. 

 Du kan betala automatiskt med autogiro
Autogiro innebär att vi automatiskt drar pengar från ditt bankkonto varje månad. För att du ska kunna teckna ett autogiroavtal måste du
·      ha ett svenskt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)
·      vara minst 18 år gammal
·      ha ett svenskt bankkontonummer
·      registrera din e-postadress hos Gerdahallen.
Vill att vi ska dra pengar från ett annat konto än ditt eget? Då måste personen som har det kontot vara med och teckna avtalet. Prata med kundservice så hjälper vi dig.
Saknar du ett svenskt personnummer? Då kan du i stället betala automatiskt från ditt bankkort varje månad. Det kallas RCP (Recurring Card Payment). Kundservice berättar gärna mer för dig.
Du betalar i förskott
Du betalar i förskott med autogiro. Det innebär att pengarna vi drar i januari gäller för februari, och så vidare. Vi drar pengarna den 27:e varje månad.
Du betalar en första gång i samband med att du tecknar avtalet. Om du tecknar avtalet före den 15:e i månaden betalar du för de dagar som är kvar av månaden. Om du tecknar avtalet efter den 15:e i månaden betalar du för de dagar som är kvar av månaden och hela nästa månad. Oavsett när du tecknar avtalet blir priset per dag detsamma.
Det måste finnas pengar på ditt konto
Om du har för lite pengar på ditt konto när vi ska dra månadens betalning försöker vi igen nästa dag. Då försöker vi två gånger. Om det inte finns pengar då heller försöker vi på nytt i samband med nästa månads betalningsdag. Under tiden kommer ditt träningskort att vara spärrat. Du kan enkelt betala dina skulder i receptionen. Bara säg till, så hjälper vi dig.
Om ditt konto saknar tillräckligt med pengar i 3 månader kommer vi att
·      säga upp ditt avtal när bindningstiden är slut
·      skicka en faktura med totalsumman för träningskortet plus faktureringsavgift
·      ha rätt att säga nej om du vill teckna ett nytt autogiroavtal.
Inkasso är tråkigt men nödvändigt om du inte betalar det du är skyldig. Se därför till att ditt bankkonto fungerar som det ska. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice om du är osäker på hur det står till.
Säg upp ditt avtal på rätt sätt
Du kan säga upp ditt autogiroavtal i vår app under Mina sidor. Säg upp avtalet före den 20:e i månaden som du vill ska bli den sista. Annars hinner systemet ta emot pengarna för nästa månad. Vi skickar en bekräftelse till din e-post när vi har tagit emot din uppsägning. Kontakta kundservice om du behöver hjälp med att säga upp ditt avtal.
Undvik att stoppa autogirot via din bank – det räknas som ett avtalsbrott. Du får då en faktura på träningsavgiften för resten av bindningstiden plus administrativ avgift. Ditt träningskort kommer att vara spärrat tills du betalar fakturan.
Ha koll på din bindningstid
Våra två abonnemang har olika lång bindningstid. Månad Fast har 12 månaders bindningstid och Månad Flex har 1 månads bindningstid. Kom ihåg att du inte kan säga upp Månad Flex samma månad som du tecknar avtalet.

Avboka konsultationer senast dagen före

Behöver du avboka din tid till sjukgymnast, massage eller personlig tränare? Då måste du göra det minst 24 timmar innan din bokade tid. Om du avbokar dig senare än så kommer du att debiteras för avgiften.

Avboka gruppträningspass senast 2 timmar före

Du behöver avboka senast 2 timmar innan passet startar. Det gör du enklast via hemsidan eller bokningsappen. Du ansvarar själv för att avboka i tid.

Om du missar att avboka 2 gånger inom en månad spärras ditt kort för vidare bokning via hemsidan och appen. Du kan då bara delta i pass genom drop-in. Spärren varar under de kommande 30 dagarna, men du kan aktivera kortet tidigare. Det gör du genom att betala en administrativ avgift på 95 kr hos kundservice eller i appen.

Du kan avboka via app eller hemsida

Du kan avboka ditt pass antingen i appen eller på vår hemsida. I appen klickar du på det bokade passet och väljer Avboka. På hemsidan gör du så här:

 1. Gå till schemasidan i menyn.
 2. Klicka på Logga in.
 3. Klicka på ditt namn och gå till Mina sidor.
 4. Klicka på Läs mer på bokningen och välj Avboka.
 5. Nu har du avbokat passet.

Bastu finns i omklädningsrummen vid Stora salen. Bastun är i normala fall öppen under bemannade öppettider.

 

Hos oss kan du betala med betalkort eller Swish på plats. Vi accepterar alla kort utom American Express och Diners. Gerdahallens bankgironummer är 886-0728.

Du skriver själv ut ett betalningsbevis för autogiro eller återkommande kortbetalning (RCP) via Mina sidor. Gå in på Mina abonnemang och klicka på de tre prickarna vid det abonnemang du vill skapa ett betalningsbevis för. Välj start- och slutdatum och klicka sedan på Begär betalningsbevis. Betalningsbeviset kommer till den e-postadress som är registrerad på din profil.

Boka online och checka in i receptionen

Du kan boka plats till våra platsbegränsade pass via hemsidan eller appen Gerdahallen. Vid workshoppar och specialpass gäller särskilda regler. Du kan boka plats 6 dygn före passets start. Som mest kan du ha 5 aktiva bokningar på samma gång.

När du kommer till gymmet behöver du checka in på passet genom en av skärmarna i receptionen. Du checkar in tidigast 2 timmar och senast 5 minuter före passets start. Om du kommer senare än 5 minuter före passets start räknar vi det som att du har missat din bokning. Du får ett e-postmeddelande om missad bokning och vi släpper din plats till drop-in. Du får då gå via drop-in om du vill vara med på passet.

Du kan boka en reservplats om passet är fullt

Om ett pass är fullt kan du boka en reservplats. Din reservplats blir till en vanlig bokad plats om någon avbokar sig senast 2 timmar före passets start, under förutsättning att du låg först på reservlistan.

Lyckades du inte få en plats på passet? Det kan löna sig att komma till gymmet ändå. Precis 5 minuter innan passet startar släpper vi eventuella bokade platser som ingen hämtat ut. Om du står redo vid incheckningen i receptionen kan du få en av dem, om det finns några.

Du måste inte alltid boka i förväg

Du kan checka in som drop-in i någon av receptionens skärmar tidigast två timmar före passets start, fram tills dess att passet börjar. Vill du vara garanterad en plats på passet måste du boka i förväg.

Du kan boka i appen eller på hemsidan

Du bokar enkelt och smidigt med din telefon via vår app. Om du hellre bokar via hemsidan gör du så här:

 1. Gå till schemasidan uppe i menyn.
 2. Klicka på Boka under Gruppträningsschema.
 3. Välj önskat pass och klicka på Boka längst ut till höger.
 4. Logga in med dina personliga inloggningsuppgifter. (Se avsnittet om inloggning här på FAQ-sidan för mer information).
 5. Nu har du bokat passet. Du ser bekräftelsen ovanför schemat.

Du kan boka dig som gäst

Om du inte har ett kort på Gerdahallen kan du ändå boka dig som gäst på ett pass via kundservice. För det behöver vi ditt namn och personnummer. I övrigt gäller samma regler som för övrig passbokning.

Om ditt träningskort försvinner eller går sönder kan du köpa ett nytt för 100 kr i kundservice.

Vi säljer engångsbiljetter på plats i kundservice.

Månad Flex och Månad Fast är olika

Du som har abonnemanget Månad Flex får frysa ditt kort max 2 gånger per år i 30–90 dagar per tillfälle. OBS! Det måste gå minst 1 månad mellan frysningarna. Om du däremot har Månad Fast kan du inte frysa ditt kort utan särskild anledning.

Du kan frysa kortet om du blir sjuk eller ska plugga på annan ort

Oavsett abonnemang har du rätt att frysa ditt kort om du blir sjuk eller reser bort för att studera. Du måste då visa läkar- respektive studieintyg. Minsta antal dagar är 30 och max antal månader är 6 per kalenderår. Du får frysa ditt kort max 2 gånger per år.

 

Gerdahallens juridiska namn är Stiftelsen för motionsverksamhet vid Lunds universitet. Det står på exempelvis kvitton och dragningar för autogiro och RCP.

Glömde du att ta med dig kortet till gymmet?
Visa legitimation för kundservice, så kan de släppa in dig. Om du glömmer ditt kort mer än 4 gånger på ett år kostar det 50 kr att komma in från och med den femte gången.

 • Ha alltid rena träningskläder och skor när du tränar hos oss. Det är inte tillåtet att träna utan tröja/topp på överkroppen.
 • Lägg tillbaka lösa redskap/vikter på sina platser.
 • Fria vikter som hantlar och viktskivor ska bara användas på avsedd yta.
 • Låt andra använda redskapet/maskinen när du vilar mellan seten.
 • Lämna större väskor/ytterkläder utanför gymmet.
 • Always wear clean indoor training shoes and clean clothes in the gym. Do not take off your t-shirt/top while working out.
 • Please return equipment after use.
 • Free weights such as dumbbells and barbell weights to be used on designated areas only.
 • Allow others access to machines while resting or in between sets.
 • Leave any bags and outerwear in designated areas outside of the gym area.

Som vårdnadshavare med aktivt träningskort kan du ta med dig barn 2–6 år gratis till exempelvis FamiljeGympa. För barn 7–11 år kostar en engångsbiljett 49 kr och ett 10-kort 395 kr. Ungdomar från 12 år kan lösa egna träningskort enligt prislista.

Barn i åldrarna 12–14 år får gymma under ordinarie öppettider tillsammans med vårdnadshavare eller en annan myndig person som vårdnadshavaren har godkänt. Ett barn kan ha flera godkända myndiga personer i sitt avtal. En myndig person kan stå med i flera barns avtal, men får ansvara för max tre vid ett och samma träningstillfälle. Både barnet och medföljande vuxen måste ha aktiva träningskort för att få komma in i gymmet.

Ungdomar får träna själva i gymmet från och med året de fyller 15 år. Alla under 20 år har ungdomsrabatt och betalar samma pris som studenter.

Ditt träningskort är personligt och får inte missbrukas eller överlåtas åt någon annan.

Missbruk av träningskort är en överträdelse av ordningsreglerna (se § 10) och handläggs enligt § 11. Därutöver beslagtas träningskortet vid missbruk och kan lösas ut mot en avgift som styrelsen fastställt.

Om du förlorar ditt träningskort eller om det skadas så det blir obrukbart kan du köpa ett nytt kort mot en ersättning av 100 kr.

Vi sparar kvarglömda saker i tunnor märkta med ”Lost and found” på torget och i omklädningsrummen. OBS! Vi sparar INTE vattenflaskor, underkläder, skönhetsprodukter och trasiga saker.

Våra kvitton är fullständiga och lämpliga att lämna till arbetsgivaren för eventuell friskvårdspeng. Säg till om du behöver en kvittokopia, så hjälper vi dig.

Kvitto för onlineköp hittar du genom att logga in på Mina sidor. Gå till Betalningsuppgifter och klicka på Kvitto.

Vi har två olika abonnemang: Månad Fast och Månad Flex. De skiljer sig i pris och bindningstid. Du kan få rabatt och betala automatiskt oavsett vilket du väljer.

Månad Fast varar längre

Månad Fast har 12 månaders bindningstid. Efter att bindningstiden löpt ut fortsätter abonnemanget månad för månad tills du säger upp det. Månad Fast kostar mindre per månad än Månad Flex.

Månad Flex är flexibelt

Bindningstiden för Månad Flex innefattar det som är kvar av första månaden plus hela nästa. Därefter betalar du månad för månad tills du säger upp abonnemanget.

Autogiro, RCP och rabatter funkar med båda abonnemangen

Du kan betala både Månad Fast och Månad Flex med autogiro och RCP (Recurring Card Payment). Läs mer under ”Autogiro” på denna sida.

Du som är ungdom, student, senior eller LU-anställd kan få rabatt på ditt träningskort. Läs mer under ”Rabatter” på denna sida.

För att träna på Gerdahallen måste du dels vara medlem, dels ha ett aktivt träningskort. Du betalar medlemsavgiften årsvis, oberoende av ditt träningskort.

Vi förväntar oss att du som medlem godkänner och följer våra Medlemsvillkor

 

 

Ditt träningskort får ej överlåtas till någon annan.

Det finns flera parkeringsrutor på gatorna kring Gerdahallen. Helgonavägen och Sölvegatan ligger närmast.

Parkeringsfickorna på baksidan av Gerdahallen är endast till för personal.

Det finns möjlighet att köpa en provträningsvecka för 200kr vilket möjliggör obegränsat med träning under 7dagar. Vid köp av träningskort inom 10 dagar efter avslutad provträningsvecka, så återbetalas beloppet på 200kr. Som student vid universitet/folkhögskola provtränar du gratis en vecka per person och år.

Du som är ungdom, student, senior eller LU-anställd kan få rabatt på ditt träningskort. Du behöver kunna visa att du har rätt till rabatten när du köper kort eller tecknar abonnemang. Är ungdom eller senior? Då behöver du bara visa din legitimation. Är du LU-anställd eller student? I så fall vill vi se din legitimation och ett intyg. Intyget kan till exempel vara en lönespecifikation från LU eller ett studentkort.

Rabatt på Månad Fast

Om du tecknar Månad Fast får du behålla ditt rabatterade pris under hela bindningstiden (12 månader). Kom ihåg att visa ett nytt intyg senast 30 dagar innan bindningstiden går ut. Annars övergår abonnemanget till ordinarie pris.

Rabatt på Månad Flex

Har du tecknat Månad Flex? Titta då noga på ditt studentkort eller motsvarande. Ditt rabatterade pris gäller nämligen bara tills intyget går ut. Om du vill behålla priset måste du därför visa ett nytt före intygets slutdatum. Gör det i god tid – vi drar avgiften för kommande månad den 27:e. Om ditt intyg inte täcker hela kommande månad övergår abonnemanget till ordinarie pris.

Har du en lönespecifikation eller ett annat intyg utan slutdatum? Då visar du ett nytt i början av varje termin i stället.

Rabatt på årskort och 10-kort

Om du köper årskort eller 10-kort behöver du bara visa intyg i samband med köpet.

I vår shop kan du köpa kläder, schampo, deodorant, duschtvål, hänglås, yogamattor, yogaväskor och mycket annat. Om du är hungrig kan du köpa lunchsallader, snacks och dryck i vårt kafé. Shopen och kaféet är öppna samma tider som kundservice. Om du vill köpa bars eller dryck utanför ordinarie öppettider finns det en varuautomat i gymmet. Där kan du handla dygnet runt.

Du kan låsa in dina saker i något av våra skåp medan du tränar. Skåpen finns i och utanför både omklädningsrummen och gymmet. Vissa skåp låser du med ditt träningskort. Till andra skåp behöver du ett hänglås som du kan ta med själv eller köpa i kundservice.

Kom ihåg att tömma skåpet när du går hem från gymmet – det är förbjudet att förvara saker i skåpen över natten.

Gästträna på Gerdahallen

Gerdahallen är ansluten till TrainAway. Det innebär att du som är medlem på ett annat gym kan gästträna hos oss till ett lågt pris. Prata med ditt ordinarie gym för att komma i gång.

Kom ihåg att du bara kan träna under våra bemannade öppettider när du använder TrainAway. Du måste ha tränat klart när receptionen stänger. Receptionens öppettider för både Lund och Helsingborg finns längst ner på denna sida. Varmt välkommen till Gerdahallen!

Gästträna på annat gym

Håll dig i rörelse nästa gång du åker bort! Du som har ett aktivt träningskort hos Gerdahallen kan gästträna på andra gym med TrainAway. Titta på listan över anslutna gym för att hitta ett gym nära ditt resmål. Säg till i kundservice så skickar vi en unik länk till din mobil. Klicka på den, registrera dig och köp valfritt antal gästpass.

När du vill träna skickar du ett sms med ordet TRÄNA till 71120. Du får då tillbaka ett gästpass i form av ett sms. Visa upp det i receptionen där du vill träna.

TRÄNA DÄR DU VILL!

Nästa gång du hälsar på en vän eller släkting på annan ort, reser i jobbet eller åker hem över ett lov och vill träna så kan du göra det!

Detta kan du göra för att vi är anslutna till Appen TrainAway, Sveriges största träningsnätverk. För dig innebär detta att du har möjlighet att träna på mängder av andra gym runt om i Norden. På TrainAway finns alltid en uppdaterad lista på var du kan träna.

Tjänsen kan utnyttjas av alla som har ett Gerdamedlemskap och aktivt träningskort.

SNABBGUIDE STEG FÖR STEG:

Vänd dig till kundservice på Gerdahallen och fråga om KlubbSverige Mobil.
1. De skickar ett SMS med en unik länk till din mobiltelefon.
2. Klicka på länken och fullfölj registrering, välj hur många gästpass du vill köpa samt betala.
3. Klart! När du vill träna på annan ort skickar du nu bara ett
SMS med TRÄNA till 71120. Du får tillbaka ett gästpass-SMS som du visar upp i receptionen där du skall träna.

Läs mer om hur du går tillväga för att komma igång med tjänsten samt priser här.

Du som har ett aktivt träningskort är välkommen att träna dygnet runt på Gerdahallen. Så här besöker du gymmet när receptionen är stängd:

 1. Lägg ditt träningskort mot kortläsaren utanför huvudentrén för att komma in.
 2. Checka in som vanligt för gymmet i en av incheckningsstationerna.
 3. För att komma ut, lägg ditt träningskort mot kortläsaren mellan dörrarna i huvudentrén.

Vi på Gerdahallen är måna om din säkerhet. Därför gäller följande:

 • Du får inte vistas i våra gruppträningssalar efter att dagens sista pass är avslutade.
 • Ditt kort är personligt och du får inte släppa in eller ut någon annan. Om du gör det blir du avstängd från gymmet.
 • Du måste ha ett aktivt träningskort. Väktare och personal kan be att få se ditt kort och ge dig böter om du saknar ett.
 • Lokalerna är larmade och övervakade.

På Gerdahallen hjälper vi varandra om det händer något. Kom ihåg:

 • Första hjälpen-material, bår och hjärtstartare finns på torget.
 • Vid nödfall kan du använda telefonen som finns vid toaletten i receptionen. Du får inte använda den till något annat. Om du gör det får du böta 500 kronor.
 • Nödutgångarna är larmade och du får bara öppna dem i nödfall.

Ta med dig en vän till gymmet! Som Gerdamedlem har du 3 vänklipp per kalenderår. Du kan använda dem för en eller flera vänner vid ett eller flera tillfällen. Kundservice måste vara öppen när ni kommer och du som Gerdamedlem måste vara med.

På Gerdahallen erbjuder vi gratis internet. Vårt internet heter ”Gerdahallen Guest” och lösenordet är ”Gerdahallen”

Vi på Gerdahallen

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens personal

Stefan Karlsson

Verksamhetschef, Leg. Sjukgymnast, Ansvarig Sjukgymnastik

Magnus Lorentz

Anläggningschef, fastighet, IT & säkerhetsansvarig

Lovisa Ernhagen

Ekonomiansvarig

Magnus Andrén

Företagsförsäljning

Gunilla Toth

Kundserviceansvarig

Madeleine Schoug

Kommunikationsansvarig

Frida Bergquist

Gymansvarig & Personlig tränare

Läs mer om mig

“Alla har tid att träna!”

Jag har varit fysiskt aktiv hela mitt liv. Friidrottare i grunden, hittade till gymmet i tonåren och där blev jag förtrollad av stålet. Har tävlat inom kroppsbyggning och fitness, det var en otroligt lärorik och rolig tid i mitt liv.

Jag brinner för att se människor utvecklas, stärka sitt självförtroende och sin självkänsla. Träning ska vara utmanande, självstärkande och synonymt med glädje! Det är därför jag nu tillträder som gymansvarig och pt på fina Gerdahallen. Jag ser fram emot att lära känna er som gör gymmet till det unika gym det är. Tillsammans tror jag vi kan utveckla verksamheten och skapa en än mer inspirerande träningsmiljö, där motivation, ordning och reda och träningsglädje är ledorden.

Jag uppmanar alltid till fysisk aktivitet, det låter mer avancerat än vad det egentligen är. Fysisk aktivitet är all form av rörelse som ger ökad energiförbrukning, ni vet det klassiska: gå en busshållplats längre än du brukar, ta trappan i stället för hissen… Där måste vi börja. För att få in en aktiv livsstil i siktet. Om vi i stället utför promenader eller planlösa joggingrundor, kanske går på gymmet några gånger i veckan, men tar alltid samma vikter och ser ingen försämring men heller ingen förbättring -då är det motion som fysisk aktivitet vi sysslar med. Jag vill få dig som är glad motionär (superbra om du är, motion är jättenyttigt!) att växla upp till att träna! Träning är målinriktad fysisk aktivitet som syftar till att långsiktigt stärka specifika förmågor och kapaciteter. För att lyckas med vår träning behöver vi ha en långsiktig plan och följa ett specifikt program. Där kommer jag som Personlig tränare in i bilden. Jag hjälper dig hitta lämpliga metoder som driver anpassning till ökad belastning och i och med det och en långsiktig och hållbar (jag tror inte på dieter) kostplan förändrar vi tillsammans ditt liv och ger dig en ökad livskvalitet och en bättre självbild.

Jag vet att alla har tid att träna. Det handlar enkom om prioriteringar. Jag hjälper dig hitta inspirationen och med den hittar vi tiden! Välkommen mejla mig om vi tillsammans ska nå dina mål!

Må gott!

/Frida

Nadia Haffajee-Krysell

Leg. Sjukgymnast, Gruppträningskoordinator Seniorverksamhet, Pilates & Core

Anna Lindh

Gruppträningskoordinator DanceAerobic/Step, Poweryoga, Zumba, HIIT, Kettlebell & Afro

Ann-Charlotte Roos

Gruppträningskoordinator Spinning, Box, BodyPump & BodyCombat

Helene Tånnander

Gruppträningskoordinator Gympa, Functional & TRX

Tomas Westerlund

Fastighetsskötare

Pernilla Olsson

Inköpsansvarig

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vill du ta din hälsa och fitness till nästa nivå? Som din personliga tränare är jag dedikerad till att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition.

Med min träningsplan och personliga stöd kommer du att uppleva träningsresultat snabbare och säkrare än du någonsin trott var möjligt. Jag erbjuder individuella träningspass som är anpassade efter dina behov och mål, och jag ger dig de verktyg och den motivation du behöver för att lyckas.

Genom att arbeta med mig får du:

En detaljerad träningsplan som är anpassad till din nivå och dina mål
Professionell vägledning och support under varje träningspass
Kostråd som kompletterar din träning för maximala resultat
Motiverande uppföljningar för att säkerställa att du håller kursen

Tveka inte – din bästa form börjar här och nu. Boka en gratis konsultation idag och ta det första steget mot ett hälsosammare, starkare och mer självsäkert du.

Specialistområden:

Funktionell styrketräning
Idrottsspecifik fys och styrka
Hjälpa dig spränga fysiska och mentala barriärer

Merit och utbildning

Kandidatexamen, Sport Science – Malmö Universitet
Lic Personlig Tränare – The Academy
Fristående kurser i fysiologi, idrottspsykologi, näringsfysiologi – Malmö Universitet
Arbetat heltid som coach mot privatpersoner, idrottsföreningar och företag sedan 2018

Andreas Andersson

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning är dagens höjdpunkt

För mig är träningen dagen höjdpunkt och jag strävar efter att det ska vara det även för dig. Jag har i stort sett alltid hållit på med någon form av idrott men fastnade för styrketräning för fyra år sedan och ser fortfarande fram emot nästa träningspass. Det är alltid lika motiverande att se förbättringar från pass till pass.

Vi klarar alla mer än vad vi tror och med mig vid din sida kommer du inse vad du är kapabel till. Vi kommer arbeta strukturerat och långsiktigt tillsammans efter dina förutsättningar för att nå dina mål. Vi kan också arbeta tillsammans med vanor utanför gymmet som vardagsmotion, kosthållning och återhämtning för att lyckas ännu bättre.

Det finns alltid mer att lära sig och jag finner intresse i att läsa på och hålla mig uppdaterad kring det senaste och bästa inom kost och träning för att få bästa förutsättningarna för så bra resultat som möjligt.

Specialitet
Bygga muskler och styrka
Förbättra kroppssammansättning
Hållbara och långsiktiga livsstilsförändringar

Utbildning
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare

Anna Bjärnroos

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning efter dina förutsättningar!

För mig är träning inte bara ett fysiskt mål, det är en livsstil. Jag brinner för att visa att träning kan vara roligt och givande samtidigt som det främjar hälsa och välbefinnande. Min egen kärlek till träning ger mig en genuin glädje i att dela med mig av kunskap och uppmuntran till mina klienter. Att se framsteg och hur människor övervinner hinder är min drivkraft.

Jag är övertygad om att en balanserad och hälsosam livsstil kan förändra liv, och jag är här för att guida dig på den resan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, om du har mål om viktnedgång, ökad styrka eller helt enkelt att må bättre, så ser jag fram emot att vara din PT. Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt och skapa en framtid fylld av energi, glädje och hälsa!

Med en bakgrund som arbetsterapeut med över 15 års erfarenhet har jag en unik förståelse för kroppens funktion och rörelsemönster. Min erfarenhet av rehabilitering och vägledning genom utmaningar har format mitt tillvägagångssätt som personlig tränare. Jag tror starkt på att varje individ har sin egen unika resa och potential. Min passion ligger i att inte bara inspirera utan även anpassa träningen och målen efter varje persons förutsättningar och önskemål.

Utbildning:

Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Träningsinstruktörsutbildning
Leg. Arbetsterapeut

Anuska Acosta

Leg. Sjukgymnast

Moa Ejdrén

Leg. Sjukgymnast

Åsa Rippe

Leg. Sjukgymnast

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.