Effektivt och motiverande!

Din PT hjälper dig att nå dina mål! Få ut så mycket som möjligt av din tränignstid. Tränignsupplägget är skräddarsytt för dig och tar hänsyn till din bakgrund, eventuella begränsningar målsättning och dina praktiska träningsmöjligheter. Bli inspirerad till rolig och lustfylld träning och förutom individuella upplägg erbjuder vi duo och small group.

Duo

PT Duo innebär att en personlig tränare tränar dig och din kollega samtidigt och ser till att ni tillsammans med tränarens hjälp jobbar mot era träningsmål. Det gör ni bl.a. genom att nyttja pardynamiken, både ur ett träningsperspektiv samt ur motivationssynpunkt. Det är många gånger roligare och ibland även effektivare att träna ihop med någon man känner. Ni peppar varandra och har dessutom kul ihop.

Small Groups

Passar er som har anställda med samma mål, t.ex viktnedgång, förbättrade hälsovärden, träning inför ett lopp eller ”bara” vill komma vidare i sin träning. I våra Small Groups coachas du en gång i veckan i mindre grupper om 4-8 deltagare av en specialutbildad och licensierad personlig tränare eller medicinsk tränare.

Våra personliga tränare

Erika Sällberg

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning ska vara kul!

Med mig som PT utvecklar vi tillsammans en träningsrutin som passar dig och dina mål. Jag hjälper både dig som är nybörjare och dig som har tränat mycket tidigare men vill utvecklas ytterligare i gymmet.

Mitt mål som din PT är att vi tillsammans når dina mål – krossar dina mål! Jag jobbar mycket med att utmana dig och jag tror att vi alla klarar mer än vad vi tror. Jag vill hjälpa dig att bli starkare i både kropp och huvud, tillsammans fixar vi det!

Vi bygger upp en stabil grund med övningar som start för att sedan jobba med dessa för att utvecklas och komma i mål. Nu kör vi!

Specialitet:
Styrketräning
Utmaningar

Utbildning:
Internationell personlig tränare – via Bodyfight
Ledare inom idrott – SISU Idrottsutbildarna

Idrottslig bakgrund:
Simmare
Tidigare medlem i landslaget för livräddning
10 års erfarenhet i gymmet

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Maria Tavakoli

Personlig tränare

Läs mer om mig

Jag har alltid älskat att röra på mig och tränat mycket, men kände mig länge obekväm i gymmet. Jag valde att anlita en PT och det förändrade allt för mig! Jag hittade hem, både i min träning, på gymmet och i min kropp. Intresse ledde till utbildning som sedermera blev till jobb och jag finns nu på Gerdahallen för att hjälpa just dig att nå dina mål.

Vill du öka eller minska i vikt, bygga muskler eller träna inför ett specifikt mål? Få en hållbar syn på kost och träning? Jag har utbildning, energi och kunskap för att hjälpa dig att nå just dina mål!

Hör av dig för att boka en gratis konsultation där vi lär känna varandra och pratar om dig och din träning. Vad du vill uppnå och vad som har stått i vägen för att ta dig dit tidigare. Jag ger dig motivation, träningsglädje och bistår med det du behöver för att ta dig i hamn!

Skillnaden att träna med eller utan PT är enorm. Ditt mål är mitt mål. Vi når det tillsammans och under tiden så skrattar vi och du kommer att få känna din kropp leverera mer än du trodde var möjligt!

Jag ser fram emot att höra från just dig!

Specialitet:
Styrketräning
Kostprogram

Utbildning:
Advanced Personal Trainer via Bodyfight
40 p Idrottspsykologi vid Lunds Universitet
Idrottsmassör

Idrottsbakgrund:
300 registrerade egna PT-timmar

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Som personlig tränare fascineras jag av tanken att assistera mina klienter i att nå fysiska och mentala höjder de själva inte tror varit möjligt. Min syn på träning är att den framförallt skall vara rolig och motiverande vilket enligt mig bygger mycket på inspiration och utveckling. Med mig får du professionell guidning från start till mål oavsett om din målsättning är utveckling inom din specifika idrott, förbättra rörligheten eller höja livskvalitén i vardagen.

Det spelar ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad målsättningsplan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt.

Specialitet
Hållbar livsstilsförändring inom träning och hälsa
Funktionell styrketräning
Kroppskompositionsförändring

Utbildningar

Kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning ledarskap och pedagogik
Lic. personlig tränare vid The Academy
Externa kurser inom fysiologi, idrottspsykologi och näringsfysiologi

Idrottslig bakgrund

Mångårig praktisk erfarenhet av styrke- och skivstångträning
Fotbollsspelare med spel i div 1 som största merit

Sandra Eriksson Lundin

Ansvarig Personlig Träning

Läs mer om mig

Jag älskar träning, hälsa och rörelse och har en bakgrund som tävlingssimmare. Jag är trebarnsmamma och vet hur viktigt det är att bygga en stark kropp inifrån och ut för att orka vardagen.

När du anlitar mig får du en engagerade och noggrann tränare som bedriver säker, effektiv och målmedveten träning. Ditt träningsprogram bygger jag på evidensbaserad kunskap men också utifrån min erfarenhet som tränare och tillsammans bygger vi en plan för att nå dina mål.

Träning är medicin och den bästa investeringen du kan göra i dig själv för livslång hälsa. Som lic. medicinsk tränare har jag kunskap om individanpassad livslång träning ur ett helhetsperspektiv.

Jag vill inspirera och motivera dig att nå dina mål oavsett om du är ny i gymmet eller van att träna, gammal som ung.

Utbildning:

 • Examen i Idrottsvetenskap
 • Biomedicin med inriktning fysisk träning
 • Lic. Medicinsk tränare/personlig tränare
 • SISU-utbildare styrketräning för barn och ungdomar
 • Ungdom/Junior-tränare simning
 • Lic. Kostrådgivare

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

– OBS! ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

Paulina Olofsson

Personlig tränare Helsingborg

Läs mer om mig

Behöver du det där lilla extra som hjälper dig komma igång eller nå nya nivåer med din träning?

Som fyrbarnsmamma vet jag hur viktigt det är att bygga upp en stark kropp inifrån och ut som håller för vardagens påfrestningar. Men även faktumet att det ibland känns som att tiden inte riktigt räcker till. Jag hjälper dig att hitta den effektivaste vägen som passar just dig, där träningen blir en rolig och självklar del av ditt livspussel.

Tillsammans planerar vi dina mål och jag hjälper dig att sätta upp en balanserad och hållbar plan mot dina mål. Jag står vid din sida längs vägen och peppar och motiverar.

Jag har själv styrketränat i 20 år och har ett brinnande intresse för kost och matlagning. Vardagsmaten ska vara näringsrik utan att vara krånglig eller tidskrävande att tillaga. Anlitar du mig så har jag förutom träningen bra kostråd och recept att dela med mig av.

Specialitet:

 • Skivstångsträning
 • Kostschema/kostråd
 • Gravid- och mammaträning

Utbildning:

 • Lic. Personlig tränare
 • Utbildad tränare Maternityhealth by MammaMage
 • Eleiko Strength Coach, Level 1
 • Extern kurs i anatomi och fysiologi

Axel Magnusson

Gymansvarig & Personlig tränare Helsingborg

Läs mer om mig

Om du lyckas konstruera en medicin som ger samma goda effekter för kroppen som träning gör så behöver du inte boka upp något den tionde december för då blir det nobelpris. Det finns med andra ord inget som är lika bra för en människas välmående som träning.

Det är dock viktigt att träningen utförs på rätt sätt för att maximera nyttan av din tid på gymmet samt för att minska skaderisken. Där kommer jag som personlig tränare in i bilden.

Med mitt brinnande engagemang, flera års branschvana och ett helt liv präglat av träning hjälper jag dig att uppnå dina träningsmål.

Specialitet:

Muskeluppbyggnad
Viktnedgång

Utbildning:

Lic. Personlig Tränare – The Academy
Lic. Träningsinstruktör – The Academy

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store