Effektivt och motiverande!

Din PT hjälper dig att nå dina mål! Få ut så mycket som möjligt av din tränignstid. Tränignsupplägget är skräddarsytt för dig och tar hänsyn till din bakgrund, eventuella begränsningar målsättning och dina praktiska träningsmöjligheter. Bli inspirerad till rolig och lustfylld träning och förutom individuella upplägg erbjuder vi duo och small group.

Duo

PT Duo innebär att en personlig tränare tränar dig och din kollega samtidigt och ser till att ni tillsammans med tränarens hjälp jobbar mot era träningsmål. Det gör ni bl.a. genom att nyttja pardynamiken, både ur ett träningsperspektiv samt ur motivationssynpunkt. Det är många gånger roligare och ibland även effektivare att träna ihop med någon man känner. Ni peppar varandra och har dessutom kul ihop.

Small Groups

Passar er som har anställda med samma mål, t.ex viktnedgång, förbättrade hälsovärden, träning inför ett lopp eller ”bara” vill komma vidare i sin träning. I våra Small Groups coachas du en gång i veckan i mindre grupper om 4-8 deltagare av en specialutbildad och licensierad personlig tränare eller medicinsk tränare.

Våra personliga tränare

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vill du ta din hälsa och fitness till nästa nivå? Som din personliga tränare är jag dedikerad till att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition.

Med min träningsplan och personliga stöd kommer du att uppleva träningsresultat snabbare och säkrare än du någonsin trott var möjligt. Jag erbjuder individuella träningspass som är anpassade efter dina behov och mål, och jag ger dig de verktyg och den motivation du behöver för att lyckas.

Genom att arbeta med mig får du:

• En detaljerad träningsplan som är anpassad till din nivå och dina mål
• Professionell vägledning och support under varje träningspass
• Kostråd som kompletterar din träning för maximala resultat
• Motiverande uppföljningar för att säkerställa att du håller kursen

Tveka inte – din bästa form börjar här och nu. Boka en gratis konsultation idag och ta det första steget mot ett hälsosammare, starkare och mer självsäkert du.

Specialistområden:

• Funktionell styrketräning
• Idrottsspecifik fys och styrka
• Hjälpa dig spränga fysiska och mentala barriärer

Merit och utbildning

• Kandidatexamen, Sport Science – Malmö Universitet
• Lic Personlig Tränare – The Academy
• Fristående kurser i fysiologi, idrottspsykologi, näringsfysiologi – Malmö Universitet
• Arbetat heltid som coach mot privatpersoner, idrottsföreningar och företag sedan 2018

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.