Unna dig själv
massage

MASSAGE HJÄLPER DIG ATT FÖREBYGGA OCH BEHANDLA SKADOR SÅ ATT DU KAN TRÄNA EFFEKTIVT OCH NÅ DINA MÅL.

På den här sidan kan du läsa om hur massage kan hjälpa just dig. Längst ner hittar du information om bokning och rabatter.

Massage är bra på många sätt

Våra duktiga massörer finns här för dig oavsett om du vill behandla en skada, förebygga problem eller bara slappna av. Vi använder metoder som läkare, fysiologer och sjukgymnaster har utvecklat. Du kan bland annat få hjälp med överbelastningar, ryggproblem, nacksmärtor och akuta muskelskador. Är du frisk och skadefri? Vi hjälper dig att fortsätta vara det. Förebygg skador, koppla av och må bra med oss.

Path 7 Boka massage

Massagebehandling

Massage har flera hälsofördelar, oavsett hur mycket du tränar och vad du gör i din vardag. Unna dig en stunds avkoppling och dra nytta av alla positiva effekter på både kropp och sinne.

En god massage

· gör spända muskler mjuka och elastiska

· ökar blodcirkulationen

· stärker immunförsvaret

· motverkar stress

· minskar träningsvärk

· motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad.

 

Boka en tid som passar dig

Du kan boka massage på Gerdahallen i Lund på flera sätt:

· via vår hemsida

· per telefon 010-722 21 00 · via e-post kundservice@gerdahallen.com

· på plats i receptionen på Gerdahallen i Lund.

 

Medlemmar har rabatt

Som medlem på Gerdahallen får du 15 % rabatt på massage. Rabatten blir synlig när du har loggat in och valt en massagetid.

Våra massörer

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens massörer i Lund

Per Bankemo

Massör

Läs mer om mig

Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag utför klassisk svensk massage i både behandlande (vid t.ex. muskelknutor eller ischiasbesvär) och avslappnande syfte (vid t.ex. tentastress). Efter en enklare undersökning kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som är bäst för just dig. Ofta kombinerar jag massagen med neuromuskulära behandlingstekniker som PNF och PRT (positionell relaxationsteknik). Jag sadlade om till massör 2008 eftersom jag ville jobba med att hjälpa människor och göra dem glada. Så – när får jag hjälpa dig? Välkommen!

Bokningsbara tider:
Tisdag: 7:15-14:00
Onsdag: 14:00 – 20:45
Fredag: 8:00 – 14:45

Anna Jeppsson

Massör

Läs mer om mig

Anna är massör och vidareutbildad till medicinsk massageterapeut 2021 på Axelsons Insitute, som gett ingående kunskaper i anatomi, fysiologi, idrottsmedicin och skadelära, samt återhämtning. Hon utför behandlande massage med utgångspunkt från symptom och hur inre strukturer hänger samman, och hur kroppen presterar som helhet, i vardagen och under träning. Till teknikerna hör inslag av klassisk massage, myofasciell behandling, triggerpunktsbehandling, ledbehandlingar som PRT och stretcher.

Välkommen!