Unna dig själv
massage

Massage hjälper dig att förebygga och behandla skador så att du kan träna effektivt och nå dina mål.

Välkommen att boka massage hos oss på Gerdahallen i Lund! Våra duktiga massörer finns här för dig oavsett om du vill behandla en skada, förebygga problem eller bara slappna av. Vi använder metoder som läkare, fysiologer och sjukgymnaster har utvecklat. Du kan bland annat få hjälp med överbelastningar, ryggproblem, nacksmärtor och akuta muskelskador.

Är du frisk och skadefri? Vi hjälper dig att fortsätta vara det. Förebygg skador, koppla av och må bra med oss.

Path 7 Boka massage

Massagebehandling

Massage i Lund har flera hälsofördelar och en av dem är att det kan minska stress. Ta hand om dig själv och din kropp. Boka massage hos vår massör i Lund.

Effekter

  • Gör spända muskler mjuka och elastiska
  • Ökar blodcirkulationen samt stärker immunförsvaret
  • Motverkar stress
  • God effekt på träningsvärk
  • Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad

Bokning kan göras via:

Medlemspriser

Som medlem på Gerdahallen får du 15 % rabatt på massage. Rabatten slår igenom när du valt tid och är inloggad i appen eller på webben.

Våra massörer

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens massörer i Lund

Per Bankemo

Massör

Läs mer om mig

Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag utför klassisk svensk massage i både behandlande (vid t.ex. muskelknutor eller ischiasbesvär) och avslappnande syfte (vid t.ex. tentastress). Efter en enklare undersökning kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som är bäst för just dig. Ofta kombinerar jag massagen med neuromuskulära behandlingstekniker som PNF och PRT (positionell relaxationsteknik). Jag sadlade om till massör 2008 eftersom jag ville jobba med att hjälpa människor och göra dem glada. Så – när får jag hjälpa dig? Välkommen!

Bokningsbara tider:
Tisdag: 7:15-14:00
Onsdag: 14:00 – 20:45
Fredag: 8:00 – 14:45

Anna Jeppsson

Massör

Läs mer om mig

Anna är massör och vidareutbildad till medicinsk massageterapeut 2021 på Axelsons Insitute, som gett ingående kunskaper i anatomi, fysiologi, idrottsmedicin och skadelära, samt återhämtning. Hon utför behandlande massage med utgångspunkt från symptom och hur inre strukturer hänger samman, och hur kroppen presterar som helhet, i vardagen och under träning. Till teknikerna hör inslag av klassisk massage, myofasciell behandling, triggerpunktsbehandling, ledbehandlingar som PRT och stretcher.

Välkommen!