Seniorverksamhet i Lund

Seniorträna med oss i Lund

Välkommen att utforska vårt utbud av seniorträning! Hos oss jobbar du upp styrka, balans och kondition i din egen takt utifrån dina förutsättningar. I gymmet erbjuder vi styrketräning i grupp, SeniorGym. Där får du hjälp av en instruktör samtidigt som du lär känna andra motionärer. Trivs du bättre i gruppträningssalarna? Då kan du välja bland flera roliga pass som exempelvis Gympa1, SeniorYoga, Seniorspinning och Functional.

Du bokar enkelt genom bokningsappen, via hemsidan eller på plats i kundservice.

Träningsresa med Gerdahallen 12-19 maj 2024

Återigen åker vi tillsammans på en härlig träningsresa till Rhodos för att hämta ny energi, träna, umgås och ha roligt!

Det här är en resa som främst vänder sig till dig som senior men som givetvis är öppen för alla.

Vi kommer erbjuda ett varierat träningsutbud fördelat över dagarna med bland annat

Gympa, Cirkelträning, Dans, Step, Yoga, Pilates, Soma Move, PowerWalks och en hel del annat skoj.

All träning är självklart frivillig – du väljer själv hur mycket och på vilken nivå du vill träna. Samtliga medföljande instruktörer finns alltid på plats för dig för att på olika sätt vara behjälpliga. På hotellet finns även tillgång till spa, gym, tennis och cyklar. Vi kommer ha en ”ledig” dag då du kan välja att följa med på en utflykt eller bara ta det lugnt vid poolen, njuta av havet eller en spabehandling.

Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och välkända, vana ledare, med stor erfarenhet av gruppträning. Vi kan lova mycket skratt och fin gemenskap på våra resor.

Rhodos kallas den gröna semesterön och erbjuder sina besökare historia, vacker arkitektur, god mat och kristallklart turkost vatten. Vi kommer bo på hotell Lindos Imperial i Kiotari i en lugn miljö med havet som närmsta granne.

Varmt Välkomna!

Medföljande instruktörer:
Nadia Haffajee-Krysell (reseledare), nadia.haffajee-krysell@gerdahallen.com
Helene Tånnander,
Lars Rasch och Günther Lanzinger

BOKA OCH LÄS MER