Seniorverksamhet i Lund

Vi erbjuder ett brett utbud av seniorträning i Lund. Här utgår du från din egen nivå och jobbar upp styrka, balans eller kondition efter just dina förutsättningar.

Vi erbjuder styrketräning i grupp i gymmet, SeniorGym, samt gruppträning såsom Gympa1, SeniorYoga, Seniorspinning samt Functional.

Bokning sker som vanligt i bokningsappen, via hemsidan eller i Kundservice. 

Kom och var med på vår seniorträning i Lund. Vi blir starkare tillsammans samtidigt som vi har roligt!

TRÄNINGSRESA TILL RHODOS maj 2024

Följ med på vår populära träningsresa med ett varierat träningsutbud som är öppen för Gerdahallens medlemmar och där andra också är välkomna.

Till våren åker vi tillbaka till Rhodos för att hämta ny energi, träna, umgås och ha roligt. Rhodos kallas den gröna semesterön och bjuder på vacker arkitektur, god mat och kristallklart turkost vatten. Vi kommer bo på Hotell Lindos Imperial, strax söder om byn Lindos.

Detta är en resa som främst vänder sig till dig som är senior men är öppen för alla.

Vi erbjuder ett varierat träningsutbud på låg- och medelintensiv nivå med pass på morgon, förmiddag och eftermiddag. Vi kommer bland annat erbjuda Cirkel-Fys, Gympa, AfroPowerDans, Step, Yoga, Pilates, Soma Move och morgonpromenader. Självklart har vi en träningsfri dag och tar oss då till Lindos by och Akropolis, för den som vill. På hotellet finns även tillgång till Gym, Spa och cyklar.

All form av träning är självklart frivillig – du väljer själv hur mycket och på vilken nivå du vill träna.

Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och välkända, vana ledare, med stor erfarenhet av gruppträning. Alla träningspass kan individanpassas så att alla kan vara med och vi ledare finns alla på plats vid samtliga träningstillfällen.

Mer info kommer under hösten 2023.

Varmt Välkomna!

Reseledare: Nadia Haffajee-Krysell
nadia.haffajee-krysell@gerdahallen.com

Helene Tånnander

Lars Rasch

Carina Gerdani