Hela familjen är välkommen

VARJE VECKA FYLLS VÅRA LOKALER AV BARN OCH UNGDOMAR I RÖRELSE. VI DANSAR, TRÄNAR OCH HAR KUL TILLSAMMANS!

Barn i alla åldrar är välkomna till Gerdahallen. På våra roliga pass får de lära sig grunderna i gymnastik samtidigt som de leker tillsammans med vänner och föräldrar. På den här sidan hittar du information om Gerdahallens barnaktiviteter, åldersgränser för gym och gruppträning samt priser för olika åldersgrupper.

Våra olika barnaktiviteter är:

· FamiljeGympa (2–5 år)

· Hinderbana (6–11 år)

· Tillsammanspass (7–11 år).

 

FamiljeGympa och Hinderbana är anpassade för barn

FamiljeGympa passar barn som är mellan 2 och 5 år gamla. Vi börjar med en uppvärmning till musik som barnen känner igen. Sen tränar vi med olika redskap. Barn i åldrarna 6–11 år är i stället välkomna till vårt pass Hinderbana. Där ingår uppvärmning, hinderbana och cirkelträning. Barnen måste ha sällskap av en vuxen med aktivt träningskort eller engångsbiljett.

 

Utvalda ordinarie pass välkomnar barn 7–11 år

Våra tillsammanspass är ordinarie pass som ligger på en lagom nivå för både vuxna och barn. Dit är barn mellan 7 och 11 år välkomna i vuxens sällskap. Gå in i appen eller på bokningssidan och spana efter markeringen ”Tillsammanspass” på exempelvis GympaStång.

 

Barn 12–14 år får gymma i vuxens sällskap och gruppträna själva

Barn i åldrarna 12–14 år är varmt välkomna att lära känna gymmet. De får gymma under ordinarie öppettider tillsammans med vårdnadshavare eller en annan myndig person som vårdnadshavaren har godkänt. Ett barn kan ha flera godkända myndiga personer i sitt avtal. En myndig person kan stå med i flera barns avtal, men får ansvara för max tre barn vid ett och samma träningstillfälle. Både ungdomen och medföljande vuxen måste ha aktiva träningskort för att få komma in i gymmet.

Barn från 12 år får delta på alla våra gruppträningspass självständigt. Det är bara att ladda ner appen och köra i gång!

 

Ungdomar från 15 år får gymma självständigt

Ungdomar från 15 år får lösa ett personligt träningskort och gymma på egen hand. De har ungdomsrabatt fram tills de fyller 20 år.

 

Priser

Följande priser gäller för barn och ungdomar som vill träna på Gerdahallen:

· 2–6 år: gratis (i vuxens sällskap)

· 7–11 år: engångsbiljett 49 kr och 10-kort 395 kr (i vuxens sällskap)

· 12–20 år: ungdomsrabatt (samma pris som för studenter).

Köp kort

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.