Företagsgruppträning

Som företagskund har du möjlighet att boka ett eget företagspass på Gerdahallen eller på din arbetsplats. Regelbunden träning ökar chanserna att även hålla igång träningen under en längre tid. Många företag väljer att ha återkomande pass, t. ex varje vecka. Därför har vi skapat termins- och årspaketet som erbjuder kontinuerlig kontakt med Gerdahallens instruktörer och personliga tränare. En annan fördel med att boka ett företagspass är att personalen inte behöver ha ett medlemskap på Gerdahallen för att delta på passet. Alla är välkomna!

Företagspass

Vi rekommenderar följande gruppträningspass (yoga, HIT/Tabata, cirkelfys, core, outdoor, löpning och powerhour) till företag eftersom de passar alla oavsett träningsvana och fysisk status. Finns det särskilda önskemål går det självklart bra att välja andra gruppträningspass från vårt breda gruppträningsutbud. Några av våra pass kan med fördel även köras utomhus.

Terminspaket

En gruppträningsklass varje vecka under en termin (ca 20 st/halvår). Vi har möjlighet att köra grupptränignspass på t.ex en kickoff och inspirera er personal till att komma igång och att hålla igång med sin träning.

Årspaket

En gruppträningsklass varje vecka (40 st/år) Rekommenderas då regelbunden träning ökar chanserna att även hålla igång träningen under en längre tid.

Kontakta mig

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.