Tennis på Gerdahallen i Lund

Alla kan spela tennis

TENNIS ÄR EN SPORT FÖR ALLA OCH NÅGOT ATT GLÄDJAS ÅT HELA LIVET. PÅ GERDAHALLEN MÖTS TENNISFANTASTER I ALLA ÅLDRAR PÅ TVÅ LUFTIGA, NYRENOVERADE TENNISBANOR. VÄLKOMMEN HIT, DU MED!

Hos oss på Gerdahallen i Lund kan du spela tennis på ett sätt som passar dig. På den här sidan finns allt du behöver veta för att boka enstaka tider, teckna abonnemang, gå på tennisskola och ta privatlektioner. Du kan också läsa om rabatter, avbokningsregler och uthyrning av rack och bollar.

Boka tennistider

Har du ett aktivt träningskort hos oss? Då kan du använda hemsidan eller appen för att boka enstaka tider på tennisbanorna. Om du saknar ett aktivt träningskort kan du ändå spela tennis hos oss. Fyll i dina uppgifter på hemsidan och kontakta kundservice, så hjälper de dig att boka.

DU KAN FÅ RABATT

Om du är registerad som student på Gerdahallen har du rabatt på tennistider hos oss. Du betalar endast 120 kronor per timme, under förutsättning att alla som spelar med dig också är studenter. Kom ihåg att visa upp studentkort eller motsvarande intyg i receptionen innan ni går in på tennisbanan.

AVBOKA I TID

Ändrade planer? Kom ihåg att avboka minst 24 timmar före din bokade tid. Om du missar det behöver du betala fullt pris för bokningen.

Boka tennis

Gå i tennisskola

Mer information om tennisskolor kommer snart!

Teckna tennisabonnemang

TECKNA NYTT ABONNEMANG I KUNDSERVICE

Vill du börja spela tennis regelbundet hos oss? Då kan vårt tennisabonnemang vara något för dig. Det gäller för två terminer i taget: HT + VT. Kontakta kundservice från och med augusti för att teckna abonnemang inför hösten.

FÖRLÄNG BEFINTLIGT ABONNEMANG VIA MEJL

Har du redan ett tennisabonnemang hos oss? Du kan förlänga det genom att mejla tennis@gerdahallen.com i maj månad. Då lägger vi på två terminer till: HT + VT.

Hyra rack och bollar

Du får gärna hyra tennisracket och bollar i kundservice. Följande priser gäller:

· Tennisracket: 50 kr

· 2 tennisracket + bollar: 100 kr

· Tennisbollar: 40 kr

Ta privatlektioner i tennis

Känner du att du vill ha hjälp med tekniken i tennis? Välkommen att boka privatlektion med Jimmy Karavas! Han har en gedigen erfarenhet av att spela och lära ut tennis. Varje privatlektion är 60 minuter lång och du bokar via kundservice. Välj mellan att ta lektionen ensam eller med en vän.

PRISER FÖR PRIVATLEKTIONER ENSAM:

· 1 gång: 745 kr

· 3 gånger: 1995 kr

· 12 gånger: 7140 kr

 

PRISER FÖR PRIVATLEKTIONER I PAR:

· 1 gång: 595 kr/person

· 3 gånger: 1395 kr/person

· 12 gånger: 4740 kr/person

Du är varmt välkommen att kontakta Jimmy Karavas om du har frågor om privatlektioner. Mejla Jimmy: jimmykaravas@gmail.com Ring Jimmy: 0708-18 56 42

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.