När höstmörkret sveper in över Lund är det många av oss som söker motivation i gemenskap och träning. På Gerdahallen har vi märkt av en ökad efterfrågan på flera av våra gruppträningsklasser och i detta inlägg kommer vi att gå igenom de mest populära klasserna. Förhoppningsvis kan vi inspirera dig till att komma och träna med oss!  

1. Yoga – där kropp och själ möts

Vill du få en känsla av att både kropp och själ är sammankopplade? Med våra yogapass får du mer än bara fysisk aktivitet. I den vackra studion på Gerdahallen i Lund, en trappa upp, hittar du en avkopplande lounge och en atmosfär som inbjuder till närvaro. Med ett brett utbud av yogaklasser, allt från PowerYoga till YinYoga och Ryggyoga, har alla möjlighet att hitta sin plats på mattan. Andningen står alltid i fokus och instruktörernas engagemang gör varje pass till en unik upplevelse. 

2. Core – Hitta din inre bålstyrka

Ett pass som ger kraft och stabilitet där det behövs som mest: i din core. Under våra corepass fokuserar vi på att stärka dessa muskler till tonerna av inspirerande musik. Med en stark core kan du inte bara förbättra din hållning utan även minimera risken för skador. Genom att stärka denna centrala del av kroppen, förbereder du dig även för att bygga starka arm- och benmuskler.

3. Pilates – balans och kraft

Vill du få bättre balans och kraft? Då är våra pilatesklasser den perfekta blandningen av styrka och flexibilitet. Med fokus på koordination och andning, ger Pilates en djupgående träning som stärker kroppen inifrån och ut. Grundprinciperna syftar till att använda kroppens muskler på ett skonsamt och effektivt sätt. Många märker snabbt en ökad smidighet och styrka när de lägger till pilates i sin träningsrutin. 

4. Zumba – dansa loss med oss!

För dem som älskar att kombinera träning med glädjen av att dansa, är våra klasser med Zumba det självklara valet. Med pulserande latinsk musik och koreografier som blandar både låg- och högintensiva rörelser, garanterar vi en träning som är lika rolig som den är effektiv. Kom och upplev ett pass fyllt med energi, kondition, styrka och massor av dansglädje!

5. BodyCombat – släpp ut krigaren inom dig

Vårt pass BodyCombat utmanar både kondition och styrka! Detta pass är fyllt med kraft, energi och tekniker hämtade från diverse kampsporter. Om du någonsin drömt om att pröva tekniker från karate eller Muay thai, eller kanske bara vill ha en intensiv workout, är detta passet för dig. BodyCombat ger dig en allround-träning som utmanar både din kondition, styrka och ditt mod.

Oavsett vilket av dessa pass som lockar dig mest, är vi övertygade om att du kommer att hitta något som passar just dig på Gerdahallen denna höst. Boka din plats idag och upplev kraften i gemenskap och rörelse!