Häng med och träna Zumba i Lund

Dans & träning i ett!

Här dansar vi och har kul tillsammans! Koreografin kombinerar låg- och högintensiva rörelser i intervaller. Till latinsk musik bjuder vår Zumba i Lund till en energifylld träning som består av ett komplett pass med kondition, styrka, balans och framförallt massvis av träningsglädje.

Vad är Zumba?

Zumba är en enkel form av träning och dans. Det finns inga felaktiga rörelser, och den grundläggande tanken är att vi tillsammans ska ha kul, skratta och njuta.

Till skillnad från många andra träningspass som innehåller dans är vår Zumba i Lund inte uppbyggt som en lång koreografi, utan i små sekvenser, det gör att du inte behöver komma ihåg så mycket i taget, och det viktigaste av allt är att alla kan vara med på Zumba i Lund.

För vem är Zumba för?

Det krävs inga förkunskaper & alla kan träna Zumba! Kursen är både för dig som dansat Zumba i Lund tidigare och för dig som är helt nybörjare. Varje låt består endast av 3-5 olika danssteg som upprepas och därför krävs det inga förkunskaper. Vi går igenom alla grundsteg och klassen är anpassad efter deltagare. Vi dansar, tränar, skrattar & har kul tillsammans på Zumba i Lund!

Alla som vill är välkomna att träna Zumba i Lund!

Boka Zumba

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.