Välkommen till BodyCombat i Lund

Få ännu mer energi!

Ett pass med mycket kraft och energi och som ger utrymme för att släppa loss fightern i dig. Med peppande, energifylld musik och tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai, utmanar du både din kondition och fysik. Bodycombat i Lund ser till att ge dig en energifylld träning.

Vad är BodyCombat?

BodyCombat i Lund är kampsportinspirerad konditionsträning med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai. En fartfylld klass med massor av kraft och energi där du använder slag, sparkar och kickar för att träna din kondition, koordination och styrka.

Vad är BodyCombat bra för?

När du tränar BodyCombat i Lund ger det dig en slags “vi tillsammans ger allt vi har” känsla som gör att alla tankar om vad du inte orkar, kan eller vågar försvinner. BodyCombat i Lund kan du träna alla dagar, men passet ger en extra bra effekt de dagar du helst hade snoozat lite längre på morgonen. Energin vi får efter passet är helt unik!

Häng på och träna BodyCombat i Lund med oss!

Boka Bodycombat

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.