Stärk bålen med Core i Lund

Träna Core med oss!

Träna Core i Lund där vi i passet fokuserar på att stärka våra hållningsmuskler. Det bidrar till att vi kan sträcka på oss och klara vårt vardagliga liv. När vi tränar Core i Lund lyssnar vi till inspirerande musik samtidigt som vi gör dynamiska och utmanande övningar som stärker vår bål.

Vad är Core?

Core är en engelsk term som betyder ”kärna” och vår core är vårt centrum för styrka och balans i kroppen. Vår mage har flera olika lager muskler som alla har olika uppgifter. Runt ryggraden sitter de djupa musklerna som stabiliserar vår kropp, medan de mer ytliga musklerna som sitter längst ut står för rörelse.

Så när vi tränar Core i Lund så menas det att vi tränar upp vår kärna i kroppen, dvs magen eller bålen.

Varför ska vi träna Core?

En stark core (bål) är viktigt för så mycket, såväl hållningen som för en skadefri kropp. Dessutom ökar Core vår kroppskännedom och stärker alla muskler vi använder och behöver i vardagen. Det är också en förutsättning för att bygga riktigt starka arm- och benmuskler, eftersom dessa muskler fäster i vår core.

Om du inte redan gör det, så börja träna Core i Lund, tillsammans med oss!

Boka core

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.