HÄR HITTAR DU DET BÄSTA AV GRUPPTRÄNING OCH PERSONLIG TRÄNING I ETT! PERSONLIG VÄGLEDNING I KOMBINATION MED GRUPPENS ENERGI GÖR ATT ALLA NÅR SINA MÅL SNABBARE.

Vill du träna i liten grupp men ändå dra nytta av fördelarna med en personlig tränare? Då är PT Small Group något för dig. Du tränar i grupp tillsammans med 4–8 andra personer som delar ett mål eller intresse. Det kan till exempel handla om funktionell styrketräning för konditionsidrottare, viktminskning eller olympiska lyft med skivstång. Ta chansen att lära känna nya träningskompisar samtidigt som du får personlig vägledning av en erfaren PT!

Just nu erbjuder vi även gruppträning för dig med barn – PT Familj! Läs mer om det och våra olika PT Small Groups längre ner på den här sidan.

Boka PT small group

PT Small Group SommarWOD

Vill du hålla igång din träning i sommar på ett roligt och motiverande sätt? Då är vår 5-veckors träningsgrupp perfekt för dig! Vi träffas två gånger i veckan för intensiva pass med fokus på både styrketräning och högintensiv puls. Varje pass är 45 minuter och hålls i ett högt tempo för att ge dig en effektiv och energifylld träning. Vi lägger också stor vikt vid att träna på tekniken inom styrketräningen för att säkerställa korrekt utförande och maximal effektivitet i varje övning. Träningspassen är uppbyggda med WOD-konceptet (Workout of the Day), vilket innebär varierande och utmanande övningar för att maximera din prestation och träningseffekt. Oavsett om du vill bygga muskler, förbättra din kondition eller bara hålla igång din rutin under sommaren, så är du välkommen att vara med och pusha dig själv till nya nivåer av kondition, styrka och välmående!

Boka sommarWOD

PT Small group Sommarterrassen

Är du nyfiken på styrketräning men osäker på var du ska börja? Då är vår 5-veckors träningsgrupp under sommaren det perfekta steget för dig! Med pass varje tisdag och torsdag morgon får du möjlighet att utforska och behärska användningen av maskiner, hantlar och kettlebells. Stort fokus kommer vara på att lära dig rätt teknik för varje övning, vilket inte bara optimerar din träning utan också minskar risken för skador. Du behöver ingen tidigare erfarenhet – bara en öppen inställning och viljan att lära dig. Oavsett om du drömmer om att öka din styrka, förbättra din kroppshållning eller bara lära dig mer om träningens värld, så är du välkommen att vara med och utforska dina möjligheter och få en energifylld start på din dag och din sommar! Betalning sker i samband med anmälan. Anmälan är bindande. Friskvårdsbidrag gäller. Återbetalning sker endast mot uppvisande av läkarintyg senast 14 dagar innan första träningstillfället.

Boka Sommarterrassen

PT small group Stark genom livet

Efter 40 års ålder är styrketräningen en av de träningsformer vi ska prioritera men samtidigt kan vi behöva mer rörlighet och återhämtning.

Träningen kommer främst vara inriktad mot styrketräning med fria vikter och kroppsvikt men även innehålla inslag av rörlighet och pulshöjande moment.

Vi tränar i grupp om 8 personer och vi individanpassar träningen utifrån dig och din erfarenhet. Stark genom livet ges både för nybörjare och som fortsättningskurs.

Boka Stark genom livet

PT small group – Girl Power

Lär dig lyfta tungt och bygg muskler med Erika! I 5 veckor fokuserar vi på att lära oss teknikerna i basövningar så som knäböj, marklyft, bänkpress. Vi lär oss nya övningar, finslipar på de du redan kan och svettas lite extra och pushar varandra. Kursen är för både dig som inte tränat innan men även dig som tränat massor innan men vill finslipa på tekniken. Dvs. är du tjej är du välkommen oavsett hur mycket eller lite erfarenhet du har <3 Ditt mål kan vara att bli bekväm på gymmet, lära dig en ny övning, våga lyfta tyngre i en övning du redan kan eller bara lära känna andra grymma tjejer. Under kursen går vi igenom övningar från grunden och du får feedback på ditt utförande och träningsvärk utlovas.

Boka Girl Power

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.