PT Small Group/PT familj

Det bästa av gruppträning och PT i ett! Här läggs fokus på dig och gruppens energi och ni når alla enklare era träningsmål.  

Vill du träna i liten grupp men ändå ha fördelarna med en personlig tränare? Då är PT Small Group något för dig. Just nu erbjuder vi även en grupp för dig med barn – PT Familj!

Du tränar i grupp med 4 – 8 andra personer med ett gemensamt mål eller med ett speciellt tema. Det kan till exempel handla om funktionell styrketräning för dig som är konditionsidrottare, viktminskning eller olympiska lyft med skivstång. Du får fördelen av att ha en personlig tränare som kan hjälpa dig individuellt, samtidigt som du motiveras av de andra i gruppen.

Boka PT small group

Vi erbjuder följande grupper

PT SMALL GROUP: HANDSTÅENDE

Det här är gruppen för dig som önskar lära dig att stå på händer, och är främst för dig med ingen till måttlig erfarenhet. Under sex träffar kommer vi att gå igenom allting du behöver veta för att som nybörjare närma dig ett fritt hand stående. Efter kursens slut kommer du ha utvecklat ny styrka, rörlighet och kroppskontroll samt ha alla nödvändiga verktyg för att fortsätta din resa upp och ner!

Ledare: Simon Ebbeståhl

Start: 24/4, måndagar kl 18-19, 6 gånger

Pris: 1695 kr

Anmäl dig till Simon Ebbestahl, simon.ebbestahl@gerdahallen.com

Begränsat antal platser.

Välkommen🌟

PT Small Group – GIRL POWER

Lär dig lyfta tungt och bygg muskler med Erika!
I 5 veckor fokuserar vi på att lära oss teknikerna i basövningar så som knäböj, marklyft, bänkpress. Vi lär oss nya övningar, finslipar på de du redan kan och svettas lite extra och pushar varandra.
Kursen är för både dig som inte tränat innan men även dig som tränat massor innan men vill finslipa på tekniken. Dvs. är du tjej är du välkommen oavsett hur mycket eller lite erfarenhet du har

2 ggr/vecka i 5 veckor.
Start 7/2, slut 9/3
Tisdagar och Torsdagar kl 17.30-18.30
Pris 2795 kr
10 platser

Stark genom livet

”Stark genom livet” är gruppen för kvinnor över 40 år som vill ta makten över sin egen hälsa. Den riktar sig till dig som är i eller på väg mot klimakteriet (för-klimakteriet kan starta redan vid 35 års ålder). Vi ger dig råd om kost, stress, sömn och hur du genom fysisk aktivitet och rätt träning kan hålla dig smärtfri, stark och vital – så länge det bara går. Vi inleder kursen med en föreläsning där du förhoppningsvis får svar på en del frågor och blir inspirerade till att veta mer. Utöver föreläsningen blir det fem träningspass där vi fokuserar främst på rörlighet och styrka, att träna smart är nyckeln till resultat.

PT Familj

NYTT! Nu erbjuder vi träning för dig som familj med en personlig tränare. Tillsammans lägger ni upp en plan för er träning, vi skräddarsyr upplägget för just er. Vi rekommenderar att yngsta familjemedlemmen är i skolålder för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er träning. Ni kan välja att träna utomhus eller inomhus.

Stark Mamma

Graviditet och förlossning innebär stora påfrestningar på kroppen. Det är viktigt komma i gång och att träna utifrån de förutsättningar man har efteråt. Tillsammans med en personlig tränare får du professionell hjälp att komma i gång med träningen anpassad efter dina behov, i en liten grupp.

 

Alla våra kurser löper över åtta veckor. Vi erbjuder två olika nivåer utifrån bland annat tid efter förlossningen samt träningstillstånd. All träning sker i grupp med individuell anpassning där det är du som mamma som är i fokus. Barnen är välkomna att vara med tills de är ca 1 år.

Build that booty

Denna grupp har stort fokus på att lära dig lyfta tungt i övningar som Squats, Hip Thrusters, Sumo Deadlifts m.m. Vi hjälper dig att med rätt teknik våga lyfta tungt för att bygga muskler och bli starkare.

 

Du kommer lära dig övningar med bra teknik men också få kunskap om hur du bygger muskler vilket inkluderar råd och tips på hur du ska äta för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Efter denna kurs kommer du att känna dig starkare och fått med ny kunskap som tar dig vidare i din träning. Vi utlovar härliga, tunga träningspass med fokus på ben & rumpa!

Functional strength training

Detta är gruppen för dig som vill ta din träning till nästa nivå,. Träningspassen är blockbaserade med fokus på funktionell rörlighet, styrka och uthållighet. Utrustningen vi använder är i grunden skivstänger och kettlebells men även kroppsviktsövningar, slam balls och andra funktionella träningsredskap kan förekomma. Viss erfarenhet av styrketräning krävs.

Denna grupp erbjuder vi både inomhus och utomhus.

Barbell basics

Om du ny i gymmet eller vill ha tekniktips som passar just din träning med fria vikter, då är detta gruppen för dig. Utöver baslyft såsom knäböj, marklyft och bänkpress kommer vi gå igenom olika övningar som hjälper dig bli starkare i vardagen.

 

Efter avslutad kurs ska du känna dig trygg med att kunna bygga ditt eget träningsprogram med hjälp av fria vikter. Vill du lära dig ännu mer kan du med fördel anmäla dig till Functional strength training.

Bootcamp

Gruppen för dig som gillar fullt ös! Vi jobbar oss igenom kroppens alla muskler och bygger styrka samtidigt som hjärtat får jobba. Uthålligheten sätts på prov då vi går från station till station med kort vila. Vi anpassar övningarna efter gruppen och individen så att ALLA kan vara med oavsett erfarenhet och träningsvana. Den personliga tränaren finns där för att stötta, peppa och pusha dig för att klara det där lilla extra.

 

Målsättningen är att du ska bli starkare i vardagen och få bättre kondition samtidigt som du får lära dig många övningar som du kan använda när du tränar på egen hand.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.