PT Small Group & PT Familj

HÄR HITTAR DU DET BÄSTA AV GRUPPTRÄNING OCH PERSONLIG TRÄNING I ETT! PERSONLIG VÄGLEDNING I KOMBINATION MED GRUPPENS ENERGI GÖR ATT ALLA NÅR SINA MÅL SNABBARE.

Vill du träna i liten grupp men ändå dra nytta av fördelarna med en personlig tränare? Då är PT Small Group något för dig. Du tränar i grupp tillsammans med 4–8 andra personer som delar ett mål eller intresse. Det kan till exempel handla om funktionell styrketräning för konditionsidrottare, viktminskning eller olympiska lyft med skivstång. Ta chansen att lära känna nya träningskompisar samtidigt som du får personlig vägledning av en erfaren PT!

Just nu erbjuder vi även gruppträning för dig med barn – PT Familj! Läs mer om det och våra olika PT Small Groups längre ner på den här sidan.

Boka PT small group

Vi erbjuder följande grupper

Stark genom livet

”Stark genom livet” är gruppen för kvinnor över 40 år som vill ta makten över sin egen hälsa. Den riktar sig till dig som är i eller på väg mot klimakteriet (för-klimakteriet kan starta redan vid 35 års ålder). Tillsammans med oss får du träning anpassad för just dig, träningen kommer främst vara inriktad mot styrketräning men även innehålla inslag av rörlighet och pulshöjande moment. Vi tränar i grupp om 8 personer och vi individanpassar träningen utifrån dig och din erfarenhet.

Välkommen!

Stark Mamma

Graviditet och förlossning innebär stora påfrestningar på kroppen. Det är viktigt komma i gång och att träna utifrån de förutsättningar man har efteråt. Tillsammans med en personlig tränare får du professionell hjälp att komma i gång med träningen anpassad efter dina behov, i en liten grupp.

 

Alla våra kurser löper över åtta veckor. Vi erbjuder två olika nivåer utifrån bland annat tid efter förlossningen samt träningstillstånd. All träning sker i grupp med individuell anpassning där det är du som mamma som är i fokus. Barnen är välkomna att vara med tills de är ca 1 år.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.