Skräddarsytt träningsprogram

Oavsett om du vill träna för att prestera eller må bättre hjälper din PT dig att nå dina mål.

Innan ditt första träningspass träffar du din personliga tränare för en konsultation där du och din personliga tränare lägger en plan för din träning utifrån dina mål och dina behov. Din personliga tränare skräddarsyr sedan ett program för just dig.

PT 55 är vår allra vanligaste PT-tjänst. På 55 minuter hinner du och din personliga tränare utföra ett bra och omfattande träningsprogram med god tid att fokusera på teknik och utförande. Du kommer få ut mycket av din träning oavsett om du har ett långsiktigt mål eller enbart vill få tips på teknik och nya övningar. Om du går i tankarna att anlita en personlig tränare rekommenderar vi dig att starta med PT 55 för att få ut så mycket som möjligt av din träning.

PT 25 är för dig som vill ha ett kortare intensivare pass i gymmiljö, som vill komplettera din egen träning med tekniktips eller inspiration till nya övningar. Det passar även dig som har ont om tid och svårt att få till träning på 55 minuter men ser vinsten i att på ett bra och effektivt sätt hinna 25 minuter på lunchen, innan eller efter arbete/skola. Vi har färdiga paket för dig som vill köra kortare pass i gymmet. Prata med din personliga tränare om du är intresserad av detta upplägg så berättar hen mer.

Path 7 Boka PT-paket

VÅRA PT-PAKET

SMALL

1 konsultation

5 PT-pass

Ett träningsprogram för egen träning

MEDIUM

1 konsultation

15 PT-pass

1 inbody-vägning (endast i Lund)

Ett träningsprogram för egen träning

Uppföljningssamtal

LARGE

1 konsultation

25 PT-pass

2 inbody-vägning (endast i Lund)

Ett träningsprogram för egen träning efter behov

Uppföljningssamtal

 

X-LARGE

1 konsultation

50 PT-pass

4 inbody-vägning (endast i Lund)

Ett träningsprogram för egen träning efter behov

Uppföljningssamtal