Lund

Andreas Andersson

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning är dagens höjdpunkt

För mig är träningen dagen höjdpunkt och jag strävar efter att det ska vara det även för dig. Jag har i stort sett alltid hållit på med någon form av idrott men fastnade för styrketräning för fyra år sedan och ser fortfarande fram emot nästa träningspass. Det är alltid lika motiverande att se förbättringar från pass till pass.

Vi klarar alla mer än vad vi tror och med mig vid din sida kommer du inse vad du är kapabel till. Vi kommer arbeta strukturerat och långsiktigt tillsammans efter dina förutsättningar för att nå dina mål. Vi kan också arbeta tillsammans med vanor utanför gymmet som vardagsmotion, kosthållning och återhämtning för att lyckas ännu bättre.

Det finns alltid mer att lära sig och jag finner intresse i att läsa på och hålla mig uppdaterad kring det senaste och bästa inom kost och träning för att få bästa förutsättningarna för så bra resultat som möjligt.

Specialitet
Bygga muskler och styrka
Förbättra kroppssammansättning
Hållbara och långsiktiga livsstilsförändringar

Utbildning
Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare

Frida Bergquist

Gymansvarig & Personlig tränare

Läs mer om mig

“Alla har tid att träna!”

Jag har varit fysiskt aktiv hela mitt liv. Friidrottare i grunden, hittade till gymmet i tonåren och där blev jag förtrollad av stålet. Har tävlat inom kroppsbyggning och fitness, det var en otroligt lärorik och rolig tid i mitt liv.

Jag brinner för att se människor utvecklas, stärka sitt självförtroende och sin självkänsla. Träning ska vara utmanande, självstärkande och synonymt med glädje! Det är därför jag nu tillträder som gymansvarig och pt på fina Gerdahallen. Jag ser fram emot att lära känna er som gör gymmet till det unika gym det är. Tillsammans tror jag vi kan utveckla verksamheten och skapa en än mer inspirerande träningsmiljö, där motivation, ordning och reda och träningsglädje är ledorden.

Jag uppmanar alltid till fysisk aktivitet, det låter mer avancerat än vad det egentligen är. Fysisk aktivitet är all form av rörelse som ger ökad energiförbrukning, ni vet det klassiska: gå en busshållplats längre än du brukar, ta trappan i stället för hissen… Där måste vi börja. För att få in en aktiv livsstil i siktet. Om vi i stället utför promenader eller planlösa joggingrundor, kanske går på gymmet några gånger i veckan, men tar alltid samma vikter och ser ingen försämring men heller ingen förbättring -då är det motion som fysisk aktivitet vi sysslar med. Jag vill få dig som är glad motionär (superbra om du är, motion är jättenyttigt!) att växla upp till att träna! Träning är målinriktad fysisk aktivitet som syftar till att långsiktigt stärka specifika förmågor och kapaciteter. För att lyckas med vår träning behöver vi ha en långsiktig plan och följa ett specifikt program. Där kommer jag som Personlig tränare in i bilden. Jag hjälper dig hitta lämpliga metoder som driver anpassning till ökad belastning och i och med det och en långsiktig och hållbar (jag tror inte på dieter) kostplan förändrar vi tillsammans ditt liv och ger dig en ökad livskvalitet och en bättre självbild.

Jag vet att alla har tid att träna. Det handlar enkom om prioriteringar. Jag hjälper dig hitta inspirationen och med den hittar vi tiden! Välkommen mejla mig om vi tillsammans ska nå dina mål!

Må gott!

/Frida

Anna Bjärnroos

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning efter dina förutsättningar!

För mig är träning inte bara ett fysiskt mål, det är en livsstil. Jag brinner för att visa att träning kan vara roligt och givande samtidigt som det främjar hälsa och välbefinnande. Min egen kärlek till träning ger mig en genuin glädje i att dela med mig av kunskap och uppmuntran till mina klienter. Att se framsteg och hur människor övervinner hinder är min drivkraft.

Jag är övertygad om att en balanserad och hälsosam livsstil kan förändra liv, och jag är här för att guida dig på den resan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, om du har mål om viktnedgång, ökad styrka eller helt enkelt att må bättre, så ser jag fram emot att vara din PT. Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt och skapa en framtid fylld av energi, glädje och hälsa!

Med en bakgrund som arbetsterapeut med över 15 års erfarenhet har jag en unik förståelse för kroppens funktion och rörelsemönster. Min erfarenhet av rehabilitering och vägledning genom utmaningar har format mitt tillvägagångssätt som personlig tränare. Jag tror starkt på att varje individ har sin egen unika resa och potential. Min passion ligger i att inte bara inspirera utan även anpassa träningen och målen efter varje persons förutsättningar och önskemål.

Utbildning:

Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Träningsinstruktörsutbildning
Leg. Arbetsterapeut

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Erika Sällberg

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning ska vara kul!

Med mig som PT utvecklar vi tillsammans en träningsrutin som passar dig och dina mål. Jag hjälper både dig som är nybörjare och dig som har tränat mycket tidigare men vill utvecklas ytterligare i gymmet.

Mitt mål som din PT är att vi tillsammans når dina mål, – krossar dina mål! Jag jobbar mycket med att utmana dig och jag tror att vi alla klarar mer än vad vi tror vi klarar. Jag vill hjälpa dig att bli starkare i både kropp och huvud, tillsammans fixar vi det!

Vi bygger upp en stabil grund med övningar som start för att sedan jobba med dessa för att utvecklas och komma i mål. Nu kör vi!

Utbildning:
Internationell personlig tränare – via Bodyfight
Ledare inom idrott – SISU Idrottsutbildarna
Idrottslig bakgrund:
Simmare
Tidigare medlem i landslaget för livräddning
10 års erfarenhet i gymmet

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vill du ta din hälsa och fitness till nästa nivå? Som din personliga tränare är jag dedikerad till att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition.

Med min träningsplan och personliga stöd kommer du att uppleva träningsresultat snabbare och säkrare än du någonsin trott var möjligt. Jag erbjuder individuella träningspass som är anpassade efter dina behov och mål, och jag ger dig de verktyg och den motivation du behöver för att lyckas.

Genom att arbeta med mig får du:

• En detaljerad träningsplan som är anpassad till din nivå och dina mål
• Professionell vägledning och support under varje träningspass
• Kostråd som kompletterar din träning för maximala resultat
• Motiverande uppföljningar för att säkerställa att du håller kursen

Tveka inte – din bästa form börjar här och nu. Boka en gratis konsultation idag och ta det första steget mot ett hälsosammare, starkare och mer självsäkert du.

Specialistområden:

• Funktionell styrketräning
• Idrottsspecifik fys och styrka
• Hjälpa dig spränga fysiska och mentala barriärer

Merit och utbildning

• Kandidatexamen, Sport Science – Malmö Universitet
• Lic Personlig Tränare – The Academy
• Fristående kurser i fysiologi, idrottspsykologi, näringsfysiologi – Malmö Universitet
• Arbetat heltid som coach mot privatpersoner, idrottsföreningar och företag sedan 2018

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.