I en tid där skärmar blir allt mer centrala i våra liv, kan det vara en utmaning att hitta motivationen för att röra på sig. Men på Gerdahallen vet vi att nyckeln till ett hållbart välbefinnande ligger i en balans mellan vila och aktivitet. 

Här är våra bästa tips för att inspirera till mer rörelse och mindre skärmtid, inte bara under ledigheten, utan året om.

1. Utforska nya aktiviteter tillsammans

Det finns få saker som är lika motiverande som att prova något nytt. Varför inte ta med en vän eller familjemedlem och utforska ett av våra gruppträningspass. Kanske är det dags att ge sig på body combat, prova på yoga eller delta i ett corepass hos oss i Lund. Nyfikenhet är din bästa vän när det kommer till att hitta träningsglädje.

2. Skapa en träningshörna hemma

Ibland är det inte mer komplicerat än att rulla ut en yogamatta i vardagsrummet. Gör en liten, inbjudande träningshörna hemma där du kan följa ett onlinepass. Perfekt för de dagar då väder eller tid inte tillåter ett besök hos oss.

3. Gör varje utflykt till ett äventyr

Äventyr behöver inte vara långt borta. Välj en punkt på kartan inom promenadavstånd som du aldrig besökt och ge dig ut på upptäcktsfärd. Att utforska ditt närområde till fots är ett utmärkt sätt att kombinera motion med nya intryck. Ta med en kompis och gör det till en social och kul aktivitet.

4. Inkludera hela familjen i träningen

Att engagera hela familjen eller släkten i aktiviteter kan göra träningen till en rolig och sammankopplande upplevelse. På Gerdahallen välkomnar vi alla åldrar och har pass som passar hela familjen. Kom och testa redan idag! 

5. Sök inspiration och kunskap

Att förstå varför och hur man ska träna kan vara det som får dig att ta steget från tanke till handling. Hos oss hittar du tränare och instruktörer som gärna delar med sig av sin kunskap. Boka en introduktionstid med en av våra PTs för att skräddarsy ett träningsprogram som passar just dig och dina mål. På Gerdahallen erbjuder vi också sjukgymnastik i Lund, för dig som behöver råd om övningar som kan få dig att må bättre. 

Att hitta sätt att integrera mer rörelse i din dagliga rutin handlar om att göra träningen tillgänglig, rolig och meningsfull. På Gerdahallen strävar vi efter att skapa en välkomnande miljö där alla kan hitta sin egen väg till ett aktivt liv, fri från skärmens låsningar. Låt detta bli startskottet för en rörligare och gladare vardag!