Starta din träningsresa med Gerdahallen!

GERDAHALLEN I LUND ÄR VÅRT FLAGGSKEPP MED ETT NYRENOVERAT GYM PÅ ÖVER 1500 KVADRATMETER. VI ERBJUDER BLAND ANNAT GRUPPTRÄNINGSPASS, SJUKGYMNASTIK, PERSONLIG TRÄNING, TENNIS OCH MASSAGE.

I centrala Lund, ett stenkast från universitetet, ligger Gerdahallen. Här får du en härlig träningsupplevelse med glädje, kvalitet och gemenskap i centrum. Vi erbjuder gruppträning, personlig träning och modern gymutrustning – allt för att du ska kunna träna kondition, styrka och rörlighet i en inspirerande miljö. Vår erfarna personal hjälper dig att uppnå dina träningsmål, oavsett hur din målsättning ser ut. Varmt välkommen att börja din träningsresa hos oss.

Path 7 Köp kort

Gym

Styrketräning gör dig inte bara starkare – den gör dig även piggare, gladare och friskare! I vårt gym kan du träna såväl styrka som balans och kondition.

Gruppträning

Vi har massor av inspirerande träningsformer för dig som tycker det är roligare att träna tillsammans med andra. Med en peppande instruktör och glad musik blir det roligare att nå dina mål.

Personlig träning

Våra personliga tränare på Gerdahallen skapar ett träningsupplägg som hjälper dig att nå dina mål. Med rätt motivation, feedback och uppföljning blir det roligare att träna.

Ny på Gerdahallen?

Vad kul att du valt att träna med oss! Vi hjälper dig att komma i gång på bästa sätt. På vårt gym i Lund har vi öppet dygnet runt, så att du kan träna när det passar dig. Våra gymvärdar finns på plats för att hjälpa dig till rätta i gymmet. De svarar på dina frågor och visar hur våra maskiner och redskap fungerar.
Är du intresserad av att få mer individuell hjälp eller träna tillsammans med en coach? Då är du välkommen att kontakta våra kompetenta och inspirerande personliga tränare. De hjälper dig att ta din träning till nästa nivå.

Bli medlem

Välkommen att kontakta oss på Gerdahallen Lund

Helgonavägen 8
SE-223 62 LUND

010-722 21 00

Kontakta oss

Vi på Gerdahallen

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens personal

Magnus Andrén

Företagsförsäljning

Lovisa Ernhagen

Ekonomiansvarig

Madeleine Schoug

Kommunikationsansvarig

Magnus Lorentz

Anläggningschef, fastighet, IT & säkerhetsansvarig

Stefan Karlsson

Verksamhetschef, Leg. Sjukgymnast, Ansvarig Sjukgymnastik

Frida Bergquist

Gymansvarig & Personlig tränare

Läs mer om mig

“Alla har tid att träna!”

Jag har varit fysiskt aktiv hela mitt liv. Friidrottare i grunden, hittade till gymmet i tonåren och där blev jag förtrollad av stålet. Har tävlat inom kroppsbyggning och fitness, det var en otroligt lärorik och rolig tid i mitt liv.

Jag brinner för att se människor utvecklas, stärka sitt självförtroende och sin självkänsla. Träning ska vara utmanande, självstärkande och synonymt med glädje! Det är därför jag nu tillträder som gymansvarig och pt på fina Gerdahallen. Jag ser fram emot att lära känna er som gör gymmet till det unika gym det är. Tillsammans tror jag vi kan utveckla verksamheten och skapa en än mer inspirerande träningsmiljö, där motivation, ordning och reda och träningsglädje är ledorden.

Jag uppmanar alltid till fysisk aktivitet, det låter mer avancerat än vad det egentligen är. Fysisk aktivitet är all form av rörelse som ger ökad energiförbrukning, ni vet det klassiska: gå en busshållplats längre än du brukar, ta trappan i stället för hissen… Där måste vi börja. För att få in en aktiv livsstil i siktet. Om vi i stället utför promenader eller planlösa joggingrundor, kanske går på gymmet några gånger i veckan, men tar alltid samma vikter och ser ingen försämring men heller ingen förbättring -då är det motion som fysisk aktivitet vi sysslar med. Jag vill få dig som är glad motionär (superbra om du är, motion är jättenyttigt!) att växla upp till att träna! Träning är målinriktad fysisk aktivitet som syftar till att långsiktigt stärka specifika förmågor och kapaciteter. För att lyckas med vår träning behöver vi ha en långsiktig plan och följa ett specifikt program. Där kommer jag som Personlig tränare in i bilden. Jag hjälper dig hitta lämpliga metoder som driver anpassning till ökad belastning och i och med det och en långsiktig och hållbar (jag tror inte på dieter) kostplan förändrar vi tillsammans ditt liv och ger dig en ökad livskvalitet och en bättre självbild.

Jag vet att alla har tid att träna. Det handlar enkom om prioriteringar. Jag hjälper dig hitta inspirationen och med den hittar vi tiden! Välkommen mejla mig om vi tillsammans ska nå dina mål!

Må gott!

/Frida

Gunilla Toth

Kundserviceansvarig

Anna Lindh

Gruppträningskoordinator DanceAerobic/Step, Poweryoga, Zumba, HIIT, Kettlebell & Afro

Ann-Charlotte Roos

Gruppträningskoordinator Spinning, Box, BodyPump & BodyCombat

Nadia Haffajee-Krysell

Leg. Sjukgymnast, Gruppträningskoordinator Seniorverksamhet, Pilates & Core

Helene Tånnander

Gruppträningskoordinator Gympa, Functional & TRX

Tomas Westerlund

Fastighetsskötare

Pernilla Olsson

Inköpsansvarig

Moa Ejdrén

Leg. Sjukgymnast

Anuska Acosta

Leg. Sjukgymnast

Åsa Rippe

Leg. Sjukgymnast

Sandra Eriksson Lundin

Ansvarig Personlig Träning (tjänstledig)

Läs mer om mig

FÖR TILLFÄLLET ÄR DET LÅNG VÄNTETID TILL PT-TIMMAR MED SANDRA.

Jag älskar träning, hälsa och rörelse och har en bakgrund som tävlingssimmare. Jag är trebarnsmamma och vet hur viktigt det är att bygga en stark kropp inifrån och ut för att orka vardagen.

När du anlitar mig får du en engagerade och noggrann tränare som bedriver säker, effektiv och målmedveten träning. Ditt träningsprogram bygger jag på evidensbaserad kunskap men också utifrån min erfarenhet som tränare och tillsammans bygger vi en plan för att nå dina mål.

Träning är medicin och den bästa investeringen du kan göra i dig själv för livslång hälsa. Som lic. medicinsk tränare har jag kunskap om individanpassad livslång träning ur ett helhetsperspektiv.

Jag vill inspirera och motivera dig att nå dina mål oavsett om du är ny i gymmet eller van att träna, gammal som ung.

Utbildning:

  • Examen i Idrottsvetenskap
  • Biomedicin med inriktning fysisk träning
  • Lic. Medicinsk tränare/personlig tränare
  • SISU-utbildare styrketräning för barn och ungdomar
  • Ungdom/Junior-tränare simning
  • Lic. Kostrådgivare

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Som personlig tränare fascineras jag av tanken att assistera mina klienter i att nå fysiska och mentala höjder de själva inte tror varit möjligt. Min syn på träning är att den framförallt skall vara rolig och motiverande vilket enligt mig bygger mycket på inspiration och utveckling. Med mig får du professionell guidning från start till mål oavsett om din målsättning är utveckling inom din specifika idrott, förbättra rörligheten eller höja livskvalitén i vardagen.

Det spelar ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad målsättningsplan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt.

Specialitet
Hållbar livsstilsförändring inom träning och hälsa
Funktionell styrketräning
Kroppskompositionsförändring

Utbildningar

Kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning ledarskap och pedagogik
Lic. personlig tränare vid The Academy
Externa kurser inom fysiologi, idrottspsykologi och näringsfysiologi

Idrottslig bakgrund

Mångårig praktisk erfarenhet av styrke- och skivstångträning
Fotbollsspelare med spel i div 1 som största merit

Per Bankemo

Massör

Läs mer om mig

Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag utför klassisk svensk massage i både behandlande (vid t.ex. muskelknutor eller ischiasbesvär) och avslappnande syfte (vid t.ex. tentastress). Efter en enklare undersökning kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som är bäst för just dig. Ofta kombinerar jag massagen med neuromuskulära behandlingstekniker som PNF och PRT (positionell relaxationsteknik). Jag sadlade om till massör 2008 eftersom jag ville jobba med att hjälpa människor och göra dem glada. Så – när får jag hjälpa dig? Välkommen!

Bokningsbara tider:
Tisdag: 7:15-14:00
Onsdag: 14:00 – 20:45
Fredag: 8:00 – 14:45

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.