Starta din träningsresa med Gerdahallen!

Vårt flaggskepp med över 1500 kvm nyrenoverat gym. Gym, gruppträningspass, sjukgymnast, PT, tennis & massage.

I centrala Lund, ett stenkast från universitetet ligger Gerdahallen. Vår vision är att ge dig en härlig träningsupplevelse med glädje, kvalitet och gemenskap i centrum. Vi erbjuder gruppträning, personlig träning och modern gymutrustning – för att du ska kunna träna kondition, styrka och rörlighet i en inspirerande miljö. Vår erfarna personal hjälper dig att uppnå dina träningsmål, oavsett hur din målsättning ser ut. Varmt välkommen att börja din träningsresa hos oss.

Path 7 Köp kort

Gym

Styrketräning gör dig inte bara starkare – det gör dig även piggare, gladare och friskare! Här kan du träna både styrka, balans och kondition.

Gruppträning

Här finns massvis av inspirerande träningsformer för dig som tycker det är roligare att träna tillsammans och i grupp. Med en peppande instruktör och glad musik blir det roligare att nå dina mål.

PT

Våra personliga tränare på Gerdahallen arbetar med att ta fram ett personligt träningsupplägg som gör att du får ut ännu mer av din träning och lättare når dina mål. Med rätt motivation, feedback och uppföljning blir det roligare att träna.

Träning i Lund

Hos oss blir träningen alltid rolig, oavsett om du föredrar att träna på egen hand eller i grupp

För att du ska få en så trivsam upplevelse som möjligt när du besöker oss har vi alltid moderna träningsmaskiner och fria vikter i våra fräscha nyrenoverade lokaler. För dig som vill utöva styrketräning i Lund erbjuder vi flera högintensiva pass, ledda av våra duktiga tränare som är mästare på att sprida härlig energi. Hos oss är alla välkomna, oavsett ålder och förutsättningar. Vi erbjuder barn-och ungdomsträning, bedriver seniorverksamhet och håller i gravid/mammaträning. På vårt gym i Lund tränar ofta studenter och vi erbjuder alltid förmånliga priser som passar studentens plånbok. Förutom gymverksamhet kan du även besöka oss för sjukgymnastik, utbildningar, tennis och massage.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår vänliga personal.

Ny på Gerdahallen?

Vad kul att du valt att träna med oss! Vi hjälper dig att komma igång på bästa sätt. På vårt gym i Lund har vi öppet dygnet runt, så att du kan träna när det passar dig. Våra gymvärdar finns på plats för att hjälpa dig att komma igång i gymmet. De där svarar på dina frågor samt visar hur våra maskiner och redskap fungerar.
Är du intresserad av att få mer individuell hjälp eller träna tillsammans med en coach så hänvisar vi till våra kompetenta och inspirerande personliga tränare.

Bli medlem

Välkommen att kontakta oss på Gerdahallen Lund

Helgonavägen 8
SE-223 62 LUND

010-722 21 00

Kontakta oss

Vi på Gerdahallen

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens personal

Magnus Andrén

Företagsförsäljning

Madeleine Schoug

Kommunikationsansvarig

Magnus Lorentz

Anläggningsansvarig, IT-ansvarig & säkerhet

Stefan Karlsson

Verksamhetschef, Leg. Sjukgymnast, Ansvarig Sjukgymnastik

Gunilla Toth

Kundserviceansvarig

Anna Lindh

Gruppträningskoordinator DanceAerobic/Step, Poweryoga, Zumba, HIIT, Kettlebell & Afro

Ann-Charlotte Roos

Gruppträningskoordinator Spinning, Box, BodyPump & BodyCombat

Nadia Haffajee-Krysell

Leg. Sjukgymnast, Gruppträningskoordinator Seniorverksamhet, Pilates & Core

Helene Tånnander

Gruppträningskoordinator Gympa, Functional & TRX

Tomas Westerlund

Koordinator gym

Pernilla Olsson

Inköpsansvarig

Moa Ejdrén

Leg. Sjukgymnast

Anuska Acosta

Leg. Sjukgymnast

Åsa Rippe

Leg. Sjukgymnast

Sandra Eriksson Lundin

Ansvarig Personlig Träning

Läs mer om mig

FÖR TILLFÄLLET ÄR DET LÅNG VÄNTETID TILL PT-TIMMAR MED SANDRA.

Jag älskar träning, hälsa och rörelse och har en bakgrund som tävlingssimmare. Jag är trebarnsmamma och vet hur viktigt det är att bygga en stark kropp inifrån och ut för att orka vardagen.

När du anlitar mig får du en engagerade och noggrann tränare som bedriver säker, effektiv och målmedveten träning. Ditt träningsprogram bygger jag på evidensbaserad kunskap men också utifrån min erfarenhet som tränare och tillsammans bygger vi en plan för att nå dina mål.

Träning är medicin och den bästa investeringen du kan göra i dig själv för livslång hälsa. Som lic. medicinsk tränare har jag kunskap om individanpassad livslång träning ur ett helhetsperspektiv.

Jag vill inspirera och motivera dig att nå dina mål oavsett om du är ny i gymmet eller van att träna, gammal som ung.

Utbildning:

  • Examen i Idrottsvetenskap
  • Biomedicin med inriktning fysisk träning
  • Lic. Medicinsk tränare/personlig tränare
  • SISU-utbildare styrketräning för barn och ungdomar
  • Ungdom/Junior-tränare simning
  • Lic. Kostrådgivare

Erika Sällberg

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning ska vara kul!

Med mig som PT utvecklar vi tillsammans en träningsrutin som passar dig och dina mål. Jag hjälper både dig som är nybörjare och dig som har tränat mycket tidigare men vill utvecklas ytterligare i gymmet.

Mitt mål som din PT är att vi tillsammans når dina mål – krossar dina mål! Jag jobbar mycket med att utmana dig och jag tror att vi alla klarar mer än vad vi tror. Jag vill hjälpa dig att bli starkare i både kropp och huvud, tillsammans fixar vi det!

Vi bygger upp en stabil grund med övningar som start för att sedan jobba med dessa för att utvecklas och komma i mål. Nu kör vi!

Specialitet:
Styrketräning
Utmaningar

Utbildning:
Internationell personlig tränare – via Bodyfight
Ledare inom idrott – SISU Idrottsutbildarna

Idrottslig bakgrund:
Simmare
Tidigare medlem i landslaget för livräddning
10 års erfarenhet i gymmet

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Ulf Malmsten

Personlig tränare, Koordinator gym, Testansvarig

Läs mer om mig

ULF ÄR JUST NU FULLBOKAD OCH TAR INTE EMOT FLER KUNDER.

Jag har en bakgrund som leg. sjukgymnast och har arbetat i 15 år med träning och fysiska tester. Jag har en balanserad syn på träning och kost. Att träna ska vara både utmanande och roligt, men alltid bygga på en tanke om långsiktighet och säkerhet. Själv har jag alltid tränat, mest styrketräning och mountainbiking. Du kan med fördel boka mig för att träna funktionell styrka och kondition i gym!

Specialitet:
• Funktionell styrketräning
• Konditionsupplägg

Utbildning:
• Leg Sjukgymnast,
• Styrkeinstruktör Gerdahallen
• Diverse kurser inom träning och tester

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Som personlig tränare fascineras jag av tanken att assistera mina klienter i att nå fysiska och mentala höjder de själva inte tror varit möjligt. Min syn på träning är att den framförallt skall vara rolig och motiverande vilket enligt mig bygger mycket på inspiration och utveckling. Med mig får du professionell guidning från start till mål oavsett om din målsättning är utveckling inom din specifika idrott, förbättra rörligheten eller höja livskvalitén i vardagen.

Det spelar ingen roll vem du är och vilken nivå du ligger på, tillsammans bygger vi en individanpassad målsättningsplan efter dina förutsättningar för en hållbar och förhoppningsvis livslång investering i dig själv både fysiskt och mentalt.

Specialitet
Hållbar livsstilsförändring inom träning och hälsa
Funktionell styrketräning
Kroppskompositionsförändring

Utbildningar

Kandidatexamen i idrottsvetenskap med inriktning ledarskap och pedagogik
Lic. personlig tränare vid The Academy
Externa kurser inom fysiologi, idrottspsykologi och näringsfysiologi

Idrottslig bakgrund

Mångårig praktisk erfarenhet av styrke- och skivstångträning
Fotbollsspelare med spel i div 1 som största merit

Per Bankemo

Massör

Läs mer om mig

Jag är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Jag utför klassisk svensk massage i både behandlande (vid t.ex. muskelknutor eller ischiasbesvär) och avslappnande syfte (vid t.ex. tentastress). Efter en enklare undersökning kommer vi gemensamt fram till vilken behandling som är bäst för just dig. Ofta kombinerar jag massagen med neuromuskulära behandlingstekniker som PNF och PRT (positionell relaxationsteknik). Jag sadlade om till massör 2008 eftersom jag ville jobba med att hjälpa människor och göra dem glada. Så – när får jag hjälpa dig? Välkommen!

Bokningsbara tider:
Tisdag: 7:15-14:00
Onsdag: 14:00 – 20:45
Fredag: 8:00 – 14:45

Simon Ebbeståhl

Personlig tränare

Läs mer om mig

Varför träna? Och varför göra det med en PT?

Enligt mig är syftet med träning dels fysiska förändringar. Att skapa en starkare, rörligare, mer kapabel kropp. En kropp du kan lita på i många olika situationer, som klarar av de aktiviteter du älskar och som du känner dig nöjd med. Men det handlar inte bara om det, utan också om att lära känna dig själv på ett djupare plan. Hur reagerar du när det blir jobbigt? Vart går dina inre gränser för vad du tror dig klara av? Och vad händer när vi går bortom dessa gränser?

När du tränar tillsammans med mig som PT kommer vi att utforska dessa frågor, och utforska hur vi kan göra din träning så rolig, givande och långsiktigt hållbar som möjligt. Att investera i personlig träning kan vara ett av de mest betydelsefulla beslut du fattar, på många olika plan. Få beteenden har en lika kraftfullt positiv effekt på oss som träning, och det finns förmodligen inget bättre sätt att träna på än att anlita en person vars främsta fokus är att du ska uppnå dina mål. Om det känns lockande kan du ta första steget redan idag – boka en gratis konsultation så pratar vi mer.

Specialitet:
Funktionell styrketräning
Rörlighetsträning
Handstående & calisthenics
Utbildning: 
Personlig tränare vid Katrinebergs folkhögskola
Rörlighetsworkshop m. Joachim Hilderson
Pågående psykologutbildning
Idrottsbakgrund:
Lång erfarenhet av styrketräning
En stor variation av idrotter, främst kampsport

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store