Meny
Meny

Utbud

Gym

Gruppträning

Personlig träning

Massage

Gravid/mammaträning

Utbildning

Barn- och ungdomsträning

Seniorverksamhet

Tennis

Sjukgymnastik

Vill du vara med där det händer? Är du en engagerad och driven person? Har du ett stort intresse av hälsa och friskvård?

Då kan detta vara något för dig.

Gerdahallen har cirka 10 000 medlemmar och drivs som en självständig stiftelse vid Lunds universitet. Stämningen är familjär med trogna, engagerade medlemmar och anställda. Anläggningen i Lund är den största av sitt slag och består av ca 1500 kvm gym, tennisbanor och fyra gruppträningssalar med över 200 pass i veckan. Vi ser en stor efterfrågan för personlig träning och söker nu nya medarbetare till vårt gym i Lund. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du arbetar nära såväl kollegor som kunder.

I ditt arbete är kundupplevelsen i fokus. Du har tillgång till ett fullt utrustat gym samt utomhus miljö med gräsmatta och bänkar. Du ansvarar för att kunden får en säker och individuellt anpassad träning efter behov och mål. Vi ser att du som personlig tränare har hög social kompetens, är ansvarsfull, målmedveten och brinner för träning och hälsa. Du har förståelse för att yrket innebär att kunna vara tillgänglig när trycket är högt, såväl dag, kväll som helg.


Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev: stefan.karlsson@gerdahallen.com

Urval och intervjuer sker löpande.