GERDAHALLEN HELSINGBORG STÄNGER DEN 31/12-23

Efter noggrant övervägande har vi fattat beslutet att avsluta Gerdahallens verksamhet i Helsingborg den 31 december 2023. Det låga medlemsantalet gör att vi av ekonomiska skäl inte kan fortsätta verksamheten.

Vad händer nu?
Du är välkommen att fortsätta att träna som vanligt fram till och med den 31/12. Vi har samma öppettider och personal på plats som vanligt.

Avslut av träningskort samt återbetalning av årskort
Om du har Gerdahallen Helsingborg som din primära anläggning och träningskort via autogiro eller RCP görs sista dragningen i slutet av november. Har du köpt ett årskort görs en utbetalning för ej utnyttjade månader från och med 1/1-24.

Om din primära anläggning är Lund fortlöper ditt abonnemang som vanligt. Om du vill fortsätta att träna i Lund men har Helsingborg som din primära anläggning vänligen mejla ekonomi@gerdahallen.com så avslutar/återbetalar vi inte ditt kort och du kan fortsätta att träna som vanligt i Lund.

Har du frågor?
Vänligen prata med vår personal i Helsingborg eller mejla rickard.benediktsson@gerdahallen.com.

Vi tackar dig för ditt förtroende under tiden du har varit medlem hos oss och du är såklart varmt välkommen att fortsätta att träna på vårt gym i Lund. Vill du fortsätta att träna i Helsingborg så har vi fått ett fint erbjudande från Filborna.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.