Barbell basics – Kom igång nu!

Om du ny i gymmet eller vill ha tekniktips som passar just din träning med fria vikter, då är detta gruppen för dig. Utöver baslyft såsom knäböj, marklyft och bänkpress kommer vi gå igenom olika övningar som hjälper dig bli starkare i vardagen.

Efter avslutad kurs ska du känna dig trygg med att kunna bygga ditt eget träningsprogram med hjälp av fria vikter. Vill du lära dig ännu mer kan du med fördel anmäla dig till Functional strength training.

Nytt kursdatum kommer till våren!

Stark Mamma

Graviditet och förlossning innebär stora påfrestningar på kroppen.

Det är viktigt att komma igång och att träna utifrån de förutsättningar man har efteråt.

Tillsammans med en personliga tränare får du professionell hjälp att komma igång med träningen anpassad efter dina behov, i en liten grupp.

Kursen löper över åtta veckor.

All träning sker i grupp med individuell anpassning där det är du som mamma som är i fokus.

Barnen är välkomna att vara med tills de är ca: 1 år.

Nytt kursdatum kommer till våren!

Functional strength training

Detta är gruppen för dig som vill ta din träning till nästa nivå. Träningspassen är blockbaserade med fokus på funktionell rörlighet, styrka och uthållighet. Utrustningen vi använder är i grunden skivstänger och kettlebells men även kroppsviktsövningar, slam balls och andra funktionella träningsredskap kan förekomma. Viss erfarenhet av styrketräning krävs.

Nytt kursdatum kommer till våren!

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.