Nå dina mål med
personlig träning

Tillsammans får vi dig dit du vill

Våra Personliga tränare i Helsingborg ger dig den där extra motivationen för att du ska nå dina mål. Oavsett vad det är, hjälper vi dig med planering och ett personligt upplägg.

 • Förstklassig utrustning
 • Personliga tränare
 • Inspirerande miljö
 • Träningsglädje
Path 7 Boka konsultation

Vårt utbud

PT SMALL GROUP – SOMMARSTARK

Sommarstark med vår PT Paulina körs v.32–36 på

Tisdagar kl.17:30-18:30

Torsdagar kl.17:30-18:30

 

Våra Personliga Tränare

Läs om vårt fantastiska team och hitta din PT!

PT Singel

För dig som vill träna själv med en personlig tränare

PT Duo

För dig som vill träna tillsammans med en vän och en personlig tränare

PT Small Groups

Träna själv med PT eller i grupp i Helsingborg

Med våra PT’s kommer din träning att bli  lättare och roligare. Vi erbjuder flera upplägg, och du väljer själv om du vill träna enskilt med en PT eller i grupp med andra. Med rätt coachning får du ut mer av din träning. Kom igång och starta träningsresan mot ditt mål. Vi är ditt val när du vill ha inspirerande personlig träning i Helsingborg.

Vem ni än är, vänner, kollegor eller en kanske en grupp som har samma mål, är våra PT small groups något för er. Här tränar ni tillsammans och peppar varandra. Nå målen tillsammans men fokusera samtidigt på din egna förmåga och din träning.

Boka PT-konsultation

Kickstarta din träningsresa!

Investera i dig själv med personlig tränare

På Gerdahallen vill vi ge dig alla förutsättningar att lyckas i din träning så att du kan må bra och bli ännu starkare –  så gör oss sällskap och häng med på ditt livs träningsresa. Vi hjälper dig oavsett träningsbakgrund och förmedlar träningskvalité, glädje och gemenskap på ett enkelt och inspirerande sätt.

Vi hälsar dig varmt välkommen till härlig träning här på Gerdahallen!

Path 7 Köp kort

Personliga tränare i Helsingborg

Paulina Olofsson

Personlig tränare Helsingborg

Läs mer om mig

Behöver du det där lilla extra som hjälper dig komma igång eller nå nya nivåer med din träning?

Som fyrbarnsmamma vet jag hur viktigt det är att bygga upp en stark kropp inifrån och ut som håller för vardagens påfrestningar. Men även faktumet att det ibland känns som att tiden inte riktigt räcker till. Jag hjälper dig att hitta den effektivaste vägen som passar just dig, där träningen blir en rolig och självklar del av ditt livspussel.

Tillsammans planerar vi dina mål och jag hjälper dig att sätta upp en balanserad och hållbar plan mot dina mål. Jag står vid din sida längs vägen och peppar och motiverar.

Jag har själv styrketränat i 20 år och har ett brinnande intresse för kost och matlagning. Vardagsmaten ska vara näringsrik utan att vara krånglig eller tidskrävande att tillaga. Anlitar du mig så har jag förutom träningen bra kostråd och recept att dela med mig av.

Specialitet:

 • Skivstångsträning
 • Kostschema/kostråd
 • Gravid- och mammaträning

Utbildning:

 • Lic. Personlig tränare
 • Utbildad tränare Maternityhealth by MammaMage
 • Eleiko Strength Coach, Level 1
 • Extern kurs i anatomi och fysiologi

Axel Magnusson

Gymansvarig & Personlig tränare Helsingborg

Läs mer om mig

Om du lyckas konstruera en medicin som ger samma goda effekter för kroppen som träning gör så behöver du inte boka upp något den tionde december för då blir det nobelpris. Det finns med andra ord inget som är lika bra för en människas välmående som träning.

Det är dock viktigt att träningen utförs på rätt sätt för att maximera nyttan av din tid på gymmet samt för att minska skaderisken. Där kommer jag som personlig tränare in i bilden.

Med mitt brinnande engagemang, flera års branschvana och ett helt liv präglat av träning hjälper jag dig att uppnå dina träningsmål.

Specialitet:

Muskeluppbyggnad
Viktnedgång

Utbildning:

Lic. Personlig Tränare – The Academy
Lic. Träningsinstruktör – The Academy

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store