Meny
Meny

Utbud

Lund Helsingborg

Gym

Gruppträning

Personlig träning

Massage

Gravid/mammaträning

Utbildning

Barn- och ungdomsträning

Seniorverksamhet

Tennis

Sjukgymnastik

Gym Helsingborg

Gruppträning

Personlig träning

Gillar du att ge personlig service i en familjär atmosfär? Är du en engagerad och flexibel person? Har du ett stort intresse av hälsa och friskvård? Då kan detta vara något för dig!

Gerdahallen har cirka 9 000 medlemmar och drivs som en självständig stiftelse vid Lunds universitet. Stämningen är familjär med trogna, engagerade medlemmar och anställda. Anläggningen i Lund är den största av sitt slag och består av ca 1500 kvm gym, tennisbanor och fyra gruppträningssalar med över 200 pass i veckan. Nu har vi även en ny anläggning i Helsingborg!

Gymmet i Helsingborg består av drygt 500 kvm som har totalrenoverats och inretts med ny fräsch utrustning. Gymmet öppnade 11 januari 2022 och vi erbjuder både gruppträningspass och PT. Våra kunder beskriver oss som ett gym med härlig atmosfär, bra utrustning, mindre trängsel och en plats där man kan träna utan att känna sig uttittad. 

Vi ligger ett stenkast från Helsingborg C, precis bredvid campus Helsingborg och har därför många studenter som både jobbar och tränar hos oss. Det är även stor del företagare som tränar hos oss.

Som anställd hos oss kommer du att vara en stor del av att skapa en härlig träningsupplevelse för våra besökare och du blir ”vårt ansikte utåt”. 

Arbetsuppgifterna är varierande med allt från att sälja träningskort till att hjälpa folk till rätta, svara på frågor om verksamheten, visa enklare kom-igång program i gymmet, enklare städning och hålla ordning på redskap och utrustning.

Vi ser gärna att du vill kombinera tjänsten med att hålla i gruppträningspass. Dessa pass utförs i gymmet liknande WOD och HIIT tappning. Det är fördelaktigt om man vill kombinera tjänsten som gymvärd och gruppträningsinstruktör för att få en variation och delaktighet i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som är utåtriktad och social, träningsintresserad och självgående med blick för ordning. Gruppträningsutbildning är meriterande men inget krav.

Arbetstiderna kommer att vara varierande med antingen dagtid eller kvällstid, även på helger. Vi ser helst att du kan arbeta 1-2 pass i veckan för att besökarna ska få en igenkänningsfaktor och skapa en gemenskap.

Vi söker 2-3 personer med start omgående.

CV och personligt brev skickas till Camilla Lagerberg camilla.lagerberg@gerdahallen.com 

Sista ansökningsdag är 28/11.