Meny
Meny

Utbud

Lund Helsingborg

Gym

Gruppträning

Personlig träning

Massage

Gravid/mammaträning

Utbildning

Barn- och ungdomsträning

Seniorverksamhet

Tennis

Sjukgymnastik

Gym Helsingborg

Gruppträning

Personlig träning

Gerdahallen är med över 10 000 medlemmar en av Sveriges största tränings- och friskvårds-anläggningar. Gerdahallen drivs som en stiftelse vid Lunds universitet och har som huvudupp­drag att erbjuda studenter och universitetsanställda motion i olika former.

Är Du socialt kompetent, tycker om att prata med människor och älskar träning och således också att spendera din tid i gymmiljö? Då kanske du skulle trivas som gymvärd hos oss på Gerdahallen.

Som gymvärd bistår du medlemmarna med hjälp och stöd samt service.

Hjälp kan handla om att hitta rätt i lokalen eller till rätt maskin/sal/plattform. Stöd kan innebära att du visar hur en enklare övning utförs. Service är allt från att bemöta varje individ med ett leende, en vänlig nick och ”hej”/”hejdå”, till att besvara medlemmarnas frågor (i den mån du kan, annars kan du alltid hänvisa till gymansvarig) till att se till att gymmet är inbjudande och fräscht och att utrustningen, golvytan och maskinerna är rena och dammfria. Det ska vara ordning och reda i gymmet för allas trivsel!

Att vara gymvärd innebär många rundor i gymmet under en kväll, se till att alltid scanna av lokalerna för utrustning på vift, hänga upp viktplattor som lämnats på golvet, hämta tillbaka och hänga upp handtag, rep och kettlebells som kommit bort från sin ursprungliga plats. Att städa av gymmaskiner, konditionsmaskiner, bänkar och avlastningsytor ska inte kännas främmande för dig utan är en del av arbetsuppgifterna för denna roll. Du ska helt enkelt vara Gerdahallens ansikte utåt för medlemmarna. Det ska falla sig naturligt och enkelt för dem att vilja ta kontakt med dig som gymvärd och därför prioriteras social kompetens när vi gör dessa rekryteringar.

Vi söker ett tiotal gymvärdar som kan jobba några kvällar/dagar i veckan relativt omgående. Viss utbildning kommer erbjudas för denna roll. Rekrytering sker löpande.

Låter detta intressant? Mejla ditt CV och personliga brev till frida.bergquist@gerdahallen.com