Välkommen till Gerdahallen

Vad kul att du vill träna med oss!

Vi hjälper dig att komma igång med ett gymkort i Helsingborg. Här finns flexibla medlemskap i många varianter, allt för att passa just dig och din träning.

  • Förstklassig utrustning
  • Personliga tränare
  • Inspirererande miljö
  • Träningsglädje
Path 7 Köp kort

Vårt utbud

PT

Nå dina mål tillsammans med din personliga tränare individuellt eller i någon av våra small groups.

Gym

I det totalrenoverade gymmet på 500 kvm kommer du bland annat kunna träna styrka och kondition med moderna träningsmaskiner.

Cirkelgym

Cirkelgym med styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Finns även som utepass, 30-45 minuter.

Virtuell spinning

Virtuell spinning – The Trip av Les Mills är den perfekta fusionen av träning, teknologi och utmaning där du cyklar i en virtuell 3D-värld.

Go crazy

Ett högintensivt HIT-inspirerat pass i gymmet på 30 minuter.

Fria vikter

Träna på egen hand med modern utrustning.

Välkommen till Gerdahallen

Vi hjälper dig att nå dina träningsmål

Hos oss på Gerdahallen hittar du det senaste inom träningsvärlden. I vårt nyrenoverade gym på 500 kvm, bara ett stenkast från Helsingborg C, kan du träna styrka och kondition med moderna träningsmaskiner och fria vikter. Du som vill träna tillsammans med andra kan delta i gruppträningspass, ledda av våra inspirerande träningsledare. Om du vill ha hjälp med att ta din träning till nästa nivå kan du boka in ett pass med någon av våra licensierade PT:s. Vi hjälper dig att ta fram ett träningsupplägg utifrån dina unika förutsättningar.

Redo för att börja träna?

Vi vill inspirera dig att komma igång med rörelse som en naturlig del i din vardag. Anledningarna till att träna är många. Vi tycker att träning ska förknippas med glädje, så att ha kul är en god anledning till att träna. Det kommer ge dig massor av energi och en härlig känsla knopp och kropp. Tillsammans på Gerdahallen trivs vi och peppar varandra. Häng med! 

Vad du än vill ha ut av din träning, oavsett om det är att bli smidigare, mer muskulös eller gladare så vill vi träna ihop med dig och vara din träningsvän. Ditt gymkort i Helsingborg bjuder in dig till inspirerande miljöer där människor i alla åldrar möts för att dela just glädje. Skaffa ditt gymkort redan idag!

 

 

Bli medlem

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.