Allt för din träning

Träna på Gerdahallens gym

Här får du tillgång till ett nytt och fräscht gym i Helsingborg med personliga tränare som fokuserar på dig och dina mål. Vi ger alltid allt för din träning och hälsa. Här tränar du på dina villkor och vad som passar dig bäst. Varför inte köra styrketräning i Helsingborg och bli starkare tillsammans med oss? Börja redan idag med att nå dina träningsmål!

  • Förstklassig utrustning
  • Personliga tränare
  • Inspirerande miljö
  • Träningsglädje
Path 7 Köp kort

Vårt utbud

PT

Nå dina mål tillsammans med din personliga tränare individuellt eller i någon av våra small groups. Vi anpassar styrketräning i Helsingborg utifrån dina behov.

Fria vikter

Träna styrketräning på egen hand med vår moderna träningsutrustning.

Cirkelgym

Cirkelgym med styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Finns även som utepass, 30-45 minuter.

Ditt gym i Helsingborg

Nå dina önskade resultat i våra fräscha gymlokaler

På Gerdahahllens gym i hbg får du möjlighet att motionera i en inspirerande omgivning. Hos oss möts människor i alla åldrar som delar samma intresse för träning och hälsa. I vårt gym finns moderna maskiner och fria vikter så att du kan få en givande styrketräning i Helsingborg, på  funktionella ytor. Du väljer själv om du vill träna kondition och styrketräning på egen hand, eller tillsammans med andra på våra gruppträningspass. Om du vill ha hjälp att komma igång eller ta din träning till nästa nivå finns det möjlighet att boka in dig hos en av våra kompetenta personliga tränare.

Välkommen till vårt gym i Helsingborg

Vi erbjuder alltid våra nya medlemmar en introduktion i vårt gym, på så sätt kan ni känna er mer bekväma i vårt gym i hbg och med vår utrustning. På introduktionspassen fokuserar på dina mål och förutsättningar. Med hjälp av våra maskiner och redskap ökar du träningseffekten samtidigt som du stärker både ditt hjärta och hjärna. Vi vill inspirera och peppa våra medlemmar till ett större fokus på hälsa och motion. Vi är övertygade om att en regelbunden motion är grunden för en bra hälsa.

Med lokal placering hittar du Gerdahallen mitt i stan på Rönnowsgatan 6 i Helsingborg. Gör det enkelt och börja träna på dina villkor. Vi är ditt gym i Helsingborg.

 

Investera i dig själv – köp träningskort

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.