Bli starkare med oss

Styrketräning gör dig starkare, piggare, gladare och friskare!

För dig som vill bli starkare, förbättra din uthållighet eller bygga muskler är styrketräning i Lund en form att prova. Tillsammans når vi dit du vill. 

  • Förstklassig utrustning
  • Personliga tränare
  • Inspirererande miljö
  • Träningsglädje
Path 7 Köp kort

Vårt utbud

PT

Nå dina mål tillsammans med din personliga tränare individuellt eller i någon av våra small groups.

Go Crazy

Ett högintensivt HIT-inspirerat pass i gymmet på 30 minuter.

Cirkelgym

Cirkelgym med styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Finns även som utepass, 30-45 minuter.

Virtuell spinning

Virtuell spinning – The Trip av Les Mills är den perfekta fusionen av träning, teknologi och utmaning där du cyklar i en virtuell 3D-värld.

Träna styrka med oss

På Gerdahallen erbjuder vi instruktörer ute i vårt gym som kan ge dig goda råd om hur du kan träna styrketräning i Lund. Du får tips om hur övningar kan genomföras för att undvika skador och hur du kan undvika vanliga fel i styrketräning. Det bidrar till att du får ut mycket mer av din träning och kan enkelt nå dina mål och bli starkare.

I styrketräning arbetar du mycket med din kropp och tar hjälp av våra fria redskap och maskiner. Det hjälper dig att förstärka din rörlighet och styrka. Här provar du dig fram tillsammans med våra instruktörer för att hitta vad som passar dig. På Gerdahallen vill vi att alla ska kunna träna, på sitt sätt och vad som är bäst för just dig.

Köp kort

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.