Häng med och träna spinning i Lund

Förbättra din kondition!

Vi fokuserar på att förbättra vår kondition. Här tränar vi till härlig musik och intervaller. Våra pass för spinning i Lund är flexibla och du bestämmer själv ditt egna motstånd och tränar därmed på din nivå. Här kan alla vara med oavsett nybörjare eller van deltagare med mycket erfarenhet.

Vad är Spinning?

Så vad är spinning egentligen? Vi och många andra brukar förklarar Spinning som en form av inomhuscykling. Då används stationära cyklar. Träningen sker ofta i form av ledarledda klasser med motiverande musik till, men idag väljer många också att investera i en egen motionscykel att använda hemma. Träna spinning blir roligare i grupp, träna därför spinning i Lund med oss!

Spinning är bra av många anledningar och här är några av de främsta fördelarna:

1. Förbränning av kalorier

För dig som har som mål att tappa vikt kan spinning vara rätt moment i dina träningsrutiner. Med spinning i Lund kan du förbränna drygt 800 kalorier av bara en timmes spinning.

2. Kondition & styrka

När du tränar spinning förbättrar du konditionen, eftersom passen består av intervaller. Det blir då en mix av snabba cykelsprinter med högt motstånd, med att gå ned i tempo och intensitet. Många muskler aktiveras också när du tränar spinning.

3. Passar många

Spinning kan vara ett alternativ för dig som har problem med knäna, eftersom du sitter ned och inte belastar knäna så mycket. Även om du har ryggproblem kan spinning vara bra, genom att till exempel sitta ned hela passet och inte ställa sig upp. Dessutom väljer du själv motstånd och tränar spinning på dina villkor.

Boka spinning

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.