Satsa på dig själv i sommar

Är sommaren en tid då du har möjlighet att satsa på dig själv? Just nu har vi sommarkampanj på personlig träning så passa på! Med vårt koncept tränar du tillsammans med din personliga tränare.

Detta ingår:

  • Ett individuellt samtal med din personliga tränare innan träningsstart
  • 10 träningspass á 55 minuter med en av våra personliga tränare
  • Ett individuellt träningsprogram utöver dina träningspass med PT
  • Inbody, mätning av din kroppssammansättning

Erbjudandet gäller från 15 maj – 15 juni, passa på att använd ditt friskvårdsbidrag!

Pris: 6575 kr

Sommarpaket måste nyttjas innan 30/9 2024.

Kontakta oss och kom i sommarform nu

Maila den PT du vill träna med så kör vi igång. Skriv ”Sommarform” i ämnesraden!

Jörgen Veisland

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vilken övning är bäst?

Svaret på den frågan, och nästa alla andra frågor som jag får från personer som ska påbörja sin träningsresa, eller tränat ett tag men inte hittar riktigt är, är det samma.

Det beror på dina individuella förutsättningar och möjligheter. Det är viktigt att förstå att vi tränar för att leva, oftast inte det motsatta.
Jag ser min roll som PT att hjälpa just dig hitta vad som fungerar för just din livsstil och målsättning med allt från träning till ditt vardagsliv. Vad behövs för att du ska att få till den förändring du vill få till, uppnå nå ditt mål?

Min målsättning med din träning är att den ska vara utmanande, rolig samt  lärorik.

Specialitet:
Styrketräning
Funktionell styrka
Kostprogram & livsstilsförändring
Viktnedgång

Utbildningar:
SAFE Education Personlig tränare
Everlifting Powerlifting Workshop (Styrkelyft)
TRX certifierad intruktör
Styrkeinstruktör Gerdahallen

Idrottslig bakgrund:
Många år inom fotboll
10 års erfarenhet av styrketräning

Anna Bjärnroos

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning efter dina förutsättningar!

För mig är träning inte bara ett fysiskt mål, det är en livsstil. Jag brinner för att visa att träning kan vara roligt och givande samtidigt som det främjar hälsa och välbefinnande. Min egen kärlek till träning ger mig en genuin glädje i att dela med mig av kunskap och uppmuntran till mina klienter. Att se framsteg och hur människor övervinner hinder är min drivkraft.

Jag är övertygad om att en balanserad och hälsosam livsstil kan förändra liv, och jag är här för att guida dig på den resan. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, gammal eller ung, om du har mål om viktnedgång, ökad styrka eller helt enkelt att må bättre, så ser jag fram emot att vara din PT. Tillsammans kan vi göra det omöjliga möjligt och skapa en framtid fylld av energi, glädje och hälsa!

Med en bakgrund som arbetsterapeut med över 15 års erfarenhet har jag en unik förståelse för kroppens funktion och rörelsemönster. Min erfarenhet av rehabilitering och vägledning genom utmaningar har format mitt tillvägagångssätt som personlig tränare. Jag tror starkt på att varje individ har sin egen unika resa och potential. Min passion ligger i att inte bara inspirera utan även anpassa träningen och målen efter varje persons förutsättningar och önskemål.

Utbildning:

Lic. Personlig tränare
Lic. Kostrådgivare
Träningsinstruktörsutbildning
Leg. Arbetsterapeut
Kurs i motiverande samtal

Sebastian Rooth

Personlig tränare

Läs mer om mig

Vill du ta din hälsa och fitness till nästa nivå? Som din personliga tränare är jag dedikerad till att hjälpa dig nå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna kondition.

Med min träningsplan och personliga stöd kommer du att uppleva träningsresultat snabbare och säkrare än du någonsin trott var möjligt. Jag erbjuder individuella träningspass som är anpassade efter dina behov och mål, och jag ger dig de verktyg och den motivation du behöver för att lyckas.

Genom att arbeta med mig får du:

• En detaljerad träningsplan som är anpassad till din nivå och dina mål
• Professionell vägledning och support under varje träningspass
• Kostråd som kompletterar din träning för maximala resultat
• Motiverande uppföljningar för att säkerställa att du håller kursen

Tveka inte – din bästa form börjar här och nu. Boka en gratis konsultation idag och ta det första steget mot ett hälsosammare, starkare och mer självsäkert du.

Specialistområden:

• Funktionell styrketräning
• Idrottsspecifik fys och styrka
• Hjälpa dig spränga fysiska och mentala barriärer

Merit och utbildning

• Kandidatexamen, Sport Science – Malmö Universitet
• Lic Personlig Tränare – The Academy
• Fristående kurser i fysiologi, idrottspsykologi, näringsfysiologi – Malmö Universitet
• Arbetat heltid som coach mot privatpersoner, idrottsföreningar och företag sedan 2018

Erika Sällberg

Personlig tränare

Läs mer om mig

Träning ska vara kul!

Med mig som PT utvecklar vi tillsammans en träningsrutin som passar dig och dina mål. Jag hjälper både dig som är nybörjare och dig som har tränat mycket tidigare men vill utvecklas ytterligare i gymmet.

Mitt mål som din PT är att vi tillsammans når dina mål, – krossar dina mål! Jag jobbar mycket med att utmana dig och jag tror att vi alla klarar mer än vad vi tror vi klarar. Jag vill hjälpa dig att bli starkare i både kropp och huvud, tillsammans fixar vi det!

Vi bygger upp en stabil grund med övningar som start för att sedan jobba med dessa för att utvecklas och komma i mål. Nu kör vi!

Utbildning:
Internationell personlig tränare – via Bodyfight
Ledare inom idrott – SISU Idrottsutbildarna
Idrottslig bakgrund:
Simmare
Tidigare medlem i landslaget för livräddning
10 års erfarenhet i gymmet

Frida Bergquist

Gymansvarig & Personlig tränare

Läs mer om mig

“Alla har tid att träna!”

Jag har varit fysiskt aktiv hela mitt liv. Friidrottare i grunden, hittade till gymmet i tonåren och där blev jag förtrollad av stålet. Har tävlat inom kroppsbyggning och fitness, det var en otroligt lärorik och rolig tid i mitt liv.

Jag brinner för att se människor utvecklas, stärka sitt självförtroende och sin självkänsla. Träning ska vara utmanande, självstärkande och synonymt med glädje! Det är därför jag nu tillträder som gymansvarig och pt på fina Gerdahallen. Jag ser fram emot att lära känna er som gör gymmet till det unika gym det är. Tillsammans tror jag vi kan utveckla verksamheten och skapa en än mer inspirerande träningsmiljö, där motivation, ordning och reda och träningsglädje är ledorden.

Jag uppmanar alltid till fysisk aktivitet, det låter mer avancerat än vad det egentligen är. Fysisk aktivitet är all form av rörelse som ger ökad energiförbrukning, ni vet det klassiska: gå en busshållplats längre än du brukar, ta trappan i stället för hissen… Där måste vi börja. För att få in en aktiv livsstil i siktet. Om vi i stället utför promenader eller planlösa joggingrundor, kanske går på gymmet några gånger i veckan, men tar alltid samma vikter och ser ingen försämring men heller ingen förbättring -då är det motion som fysisk aktivitet vi sysslar med. Jag vill få dig som är glad motionär (superbra om du är, motion är jättenyttigt!) att växla upp till att träna! Träning är målinriktad fysisk aktivitet som syftar till att långsiktigt stärka specifika förmågor och kapaciteter. För att lyckas med vår träning behöver vi ha en långsiktig plan och följa ett specifikt program. Där kommer jag som Personlig tränare in i bilden. Jag hjälper dig hitta lämpliga metoder som driver anpassning till ökad belastning och i och med det och en långsiktig och hållbar (jag tror inte på dieter) kostplan förändrar vi tillsammans ditt liv och ger dig en ökad livskvalitet och en bättre självbild.

Jag vet att alla har tid att träna. Det handlar enkom om prioriteringar. Jag hjälper dig hitta inspirationen och med den hittar vi tiden! Välkommen mejla mig om vi tillsammans ska nå dina mål!

Må gott!

/Frida