Träna med Kettlebell i Lund

Välkommen till Gerdahallen, här finns massor av kettlebells i Lund!

Du kan variera din träning på så många olika sätt med ett enda redskap. Börja träna hos oss med en Kettlebell i Lund. Det är ett bra och tidseffektivt träningsredskap, det hjälper dig att träna hela kroppen eftersom det engagerar allt från styrka, kroppskontroll, stabilitet och kondition samtidigt. Många övningar som du är van att göra med hantlar eller skivstång kan du istället variera och använda dig av en kettlebell.

Vilka muskler tränas med en kettlebell i Lund?

När du tränar med en kettlebell i Lund så kan du i princip träna alla dina muskler. Träna muskler som rumpa, baksida & framsida lår, samt hela kroppen (rygg, mage, axlar).

Det finns många fördelar med att använda sig av en kettlebell i sin träning. Variera med kettlebells i olika vikter för olika övningar. Hitta den form som passar dig bäst!

Kettlebell i din träning

Förnya din träning och byt ut tidigare redskap mot en kettlebell. Precis som med en skivstång eller andra redskap finns det med kettlebells goda möjligheter att göra övningar som tränar flera stora muskelgrupper samtidigt. Det gör att det går att utveckla en hög nivå av styrka och muskelmassa på ganska lite träningstid per vecka.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.