Träna HIT i Lund

I detta pass får du en högintensiv träning som höjer din puls till max och samtidigt gör dig redo att ta din träning till en helt ny nivå och fortsätta med att förbättra dina träningsresultat.

Fysträning i tufft tempo

Kom och träna HIT i Lund med oss! Här får du ett tufft träningspass, fyllt av gemenskap och pepp.  Passet speglas av ett en hög intensitet och högt tempo där fokus främst ligger på uthållighet för styrka och kondition men också för kondition och explosivitet. Med HIT i Lund tränar du både härligt och högintensivt.

Hur fungerar HIT i Lund?

När du tränar högintensiv träning på ett av våra gruppträningspass, är aktiviteten uppbyggd i olika zoner. I varje zon ska du genomföra tre olika övningar som alla är högintensiva, i så många omgångar som du hinner. I en del övningar kommer du ta hjälp av olika redskap som exempelvis kettlebells eller skivstänger.

Vem tränar HIT i Lund?

Den här gruppträningen välkomnar alla men passar dig extra bra som har god fysik, gillar att träna med redskap och testa din kapacitet. Högintensiv träning i Lund är en riktig träningsupplevelse!

Premiär för HIT i Lund?

VIll du träna högintensiv träning för första gången? Vi rekommenderar dig att vara i god och utvilad form med erfarenhet av olika tekniker innan du ger dig an HIT. Det är ett riktigt utmaningspass.