Att träna i grupp är populärt på många gym och det gäller även hos oss! På Gerdahallen kan du gå på gruppträning både på vårt väletablerade gym i Lund. Att träna tillsammans i grupp har många fördelar och det öppnar upp för en unik mix av motivation, kamratskap och mätbara resultat som tillsammans kan påverka dig positivt och motivera dig att nå dina träningsmål på ett roligt och inspirerande sätt. 

Träna säkert

Det bästa med gruppträning är att det är tillgängligt för alla, oavsett tidigare erfarenheter. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du har varit inaktiv ett tag. Gruppträning välkomnar alla och är ett bra sätt för den som vill få lite hjälp med att komma igång med träningen. Du behöver inte vara en träningsguru eller ha fyllt ditt huvud med fitnesskunskap för att delta och dra nytta av träningspasset. Allt som krävs är viljan att lära, utforska och ta det första steget. Det bästa med gruppträning är att träningspasset och övningarna är gjorda av en professionell instruktör som har stor kunskap om träning. Instruktören kan hjälpa dig med hur du gör övningarna på rätt sätt, vilket gör att träningen blir bättre och att du inte skadar dig. Med instruktören vid din sida kan du känna dig trygg när du tränar och veta att du gör det som är bäst för din kropp och hälsa. 

Inga förkunskaper krävs

Gruppträning är en plats där förkunskaper inte ska vara nödvändiga och det är en plattform som skapar en inkluderande och givande träningsupplevelse. Instruktörens vägledning, möjligheten att fokusera på korrekt teknik och den välkomnande atmosfären gör gruppträning till den perfekta träningsformen för alla som vill ta sitt första steg mot ett hälsosammare och mer aktivt liv. Så släpp oron över förkunskaper och låt gruppträning vara din träningsresa utan stress och osäkerhet.

Varför ska jag testa gruppträning?

Att träna regelbundet är nyckeln till att se långsiktiga resultat, och med gruppträning får du den extra motivationen du behöver för att hålla igång. Dessutom innebär gruppträning att du förbokar din plats och tid, vilket ökar sannolikheten att du faktiskt går och tränar. På så sätt hjälper det dig att hålla dina träningsmål på rätt spår. Att träna i grupp ger dig även möjligheten att röra dig tillsammans med andra medlemmar samtidigt som peppande musik spelar – det är verkligen träningsglädje på hög nivå! Börja i gruppträning med oss på Gerdahallen, antingen i Lund eller Helsingborg!