Bli starkare Bodypump i Lund

Perfekt för dig som vill träna igenom hela kroppen, snabbt och smidigt på 60 minuter. Bodypump i Lund är ett koncept av LES MILLS som är träningsformen som lämpar sig lika bra för både kvinnor och män med gemensamma målet om att bli starkare. 

Utmanar dig & gör dig stark!

LES MILLS Bodypump i Lund är en riktigt omtyckt klassiker. Ett gruppträningspass som välkomnar alla och sprider stor gemenskap och härligt peppande. Det är enkelt att komma igång och hänga med i passets övningar. Styrketräningen i Bodypump Lund är effektiv och träningsformen visar snabbt märkbara resultat.

Hur fungerar LESS MILLS Bodypump i Lund?

Instruktören till passet coachar hela tiden gruppen till att utmana sig själva i övningar som benböj, armhävningar, marklyft och många fler. Efter var och ens egna dagsform och kapacitet kommer instruktören att utmana dig till att alltid göra ditt allra bästa i varje övning. I Bodypump i Lund kommer vi att ta oss igenom all viktiga muskelgrupper och vi kan lova dig att det kommer bli tufft och svettigt!

Återhämtning är en lika viktig del i din träning. Därför avslutar vi passet med att varva ner till lugn och harmonisk musik. Du får möjlighet att stretcha ut dina muskler och längta tills nästa gång.