Södra Sveriges största träningsevent

11 mars 2023

WORKOUT LUND 11 mars 2023 bjuder på stora namn som Namaste by Emilia, Madelinn Fernandez, Ari Lipponen samt Johanna Andersson, författare till böckerna ”Dietistens val” & ”Grönare middagar”. Dagen erbjuder massor av träningsinspiration med allt från Fighting Spirit till Booty och JUMPING®.
Vi har anlitat några av Sveriges och Norges bästa instruktörer som kommer att finnas på plats redo att ge dig en heldag fylld av spännande föreläsningar, fysiska utmaningar och motiverande träning.
En oförglömlig dag utlovas!
  • Namaste by Emilia
  • Madelinn Fernandez
  • Ari Lipponen
  • Föreläsningar
  • Goodiebag
  • Lunch ingår
Dagens schema ser du här.
Efter att du köpt din biljett till Workout Lund bokar du dina pass här (scrolla fram till lördagen den 11/3). Passen blir endast bokningsbara efter att du köpt din biljett.
Path 7 Köp din biljett idag!

Våra inspiratörer 2023

Namaste by Emilia

Emilia får sina elever att uppleva yogans fulla potential genom coachning, syn och ljudupplevelser utöver det vanliga. Att tänka utanför boxen och skapa en upplevelse som passar både den oerfarne och den inbitne eleven är Emilias vision. Alla kan yoga.

Med Silent Mindful Yoga blir upplevelsen på mattan intim och personlig. Med cool musik och fokus på den mentala vägledningen öppnas flera av yogas grundfilosofier till liv. Rörelserna kopplas ihop med frågeställningar. Allt komponerat via musiken och Emilias röst i hörlurarna.

Emilia ledar passet Silent Yoga.

Madelinn Fernandez

Madelinn Fernandez jobbar som personlig tränare och instruktör och driver det egna företaget Fightingspirit. Tillsammans med en kollega driver hon PT-studion Lagret Södermalm i Stockholm och hon har ett eget träningskoncept: TAUFF Training som är världens största övningsbank i funktionell parträning på nätet. Hon jobbar ofta på träningsevent både i Sverige och utomlands och är ofta med på olika träningsresor runt om i världen.

Madelinn har en gedigen erfarenhet som tränare med snart 20 år i branschen, har tävlat i kampsport men numera hobbytävlande i CrossFit. Hon coachar allt från yoga till styrkelyft och boxning och levererar rolig, utmanande och tuff träning – alltid med fighting Spirit!

Madelinn håller i passen Fighting Spirit, Styrkelyft, Gymnastik/Handstående & Cirkelfys.

 

Ari Lipponen

Ari älskar verkligen att instruera! Han har jobbat som instruktör sedan 1996, sedan 2007 på heltid, och instruerar i de flesta grenar.

”Att göra träningen kul och rolig för deltagarna är något jag själv tycker jag är riktigt vass på”! Förutom kul träning levereras professionalism, tydlighet, effektivitet och självklart NÄRVARO.

Ari håller i passen Rhythm Ride, Cardio Fusion, Mobility & Core och HIIT it!

Johanna Andersson

Johanna är dietist och kokboksförfattare som älskar hummus och kanelbullar, hon tror helhjärtat på att man både kan äta kakan och ha den. Johannas matintresse började redan som liten då hennes familj bedriver lantbruk. Idag driver hon det uppskattade instagramkontot @dietistensval där hon tillsammans med sin dietistkollega Caroline delar med sig av deras bästa tips och genvägar till enkel, god och nyttig mat i vardagen.

Johanna håller i föreläsningen

Maten som stärker dina friskfaktorer

Felicia Öjemark Wiik

Träning är Felicias stora passion i livet! Att upptäcka nya rörelser och övningar tillsammans med MUSIK känns som en evig källa till inspiration. Hon älskar att jobba med många olika funktionella träningsformer där hon ständigt utvecklar egna varianter och övningar. Med sina utbildningar som bas skapar hon nya klasser där hon anpassar både rörelser och tempot till alla sorts deltagare.

Felicia håller i passen Hips’n’Hoop och Jumping®

Majja Lundh

Majja är M. Sc, leg Fysioteraput och doktorand. Springer gärna, dansar ofta och yogar mycket – rörelseglad helt enkelt och delar med sig av det. Utbildad i flera olika träningskoncept och både utbildad och utbildar yogalärare. Majja skapar events med HELA hållbar hälsa, har digitala klasser via YOGOBE och är med i utbildningsteamet i EverydayYogaSchool. I december 2021 släpptes boken ”yoga för mindre stress, mer energi och bättre sömn” som Majja skrivit tillsammans med Veronica Jäderlund.

Maja håller yogaklassen Transformational flow

Lise-Lotte Herlung

Lise-Lotte Herlung har arbetat som professionell dansare och artist under hela sitt vuxna liv. Hon har stått på scen, undervisat, hållit workshops och koreograferat för olika evenemang i hela Norden. Hon är utbildad dansare och showartist vid The Urdang Academy i London och Bårdar Akademiet i Oslo. Lise-Lotte har lång erfarenhet inom träningsbranschen, där hon har arbetat som gruppträningsinstruktör i 20 år, och har sin utbildning som gruppinstruktör och personlig tränare från Norges Idretts Høyskole.

Lise_Lotte håller i passen 80`s DanceAerobic & StreetDance

Klara Rasmusson

Klara Rasmusson, Leg Sjuksköterska och Sälj och Marknadschef på Invent Medic. Tränar det mesta, men helst landsvägscykling och klättring (inte samtidigt då). Stort intresse för kvinnohälsa, hur kvinnokroppen förändras genom livet och att många upplever utmaningar som dom inte pratar om. Det vill jag prata om!

Klara håller i föreläsningen Stark kvinna genom livet: Procyklisk träning och träning under klimakteriet

Anna Lindh

Anna är en erfaren och etablerad ledare i träningsbranschen. Hon ingår bl.a. i Springtime Travels ledarteam och är en uppskattad presentatör på konvent och inspirationsdagar. Till vardags återfinns hon som gruppträningsansvarig på Gerdahallen i Lund dit hon tog Yogan 2001 och har där genom åren utbildat alla yogaledare som idag står på golvet. Anna är stark och karismatisk med en förtrollande röst! Med sitt kreativa sätt att instruera så fylls hennes pass med uttryck, dynamik, kraftfullhet och personlighet. Hon har en energi och utstrålning som ingen kan undgå att smittas av.

Anna håller passet YogaDance.

Viktoria Thörnblad

Viktoria är en av Gerdahallens glädjespridande och energifyllda instruktörer. I flera år har hon på fritiden hängt i gymmet då hon brinner för träning och hälsa. Hon älskar även utmaningar och sprang därför Toughest i våras. Viktoria håller både i GoCrazy och GoMad på Gerdahallen. Enligt henne finns det inget bättre än att hålla pass, lära ut träning och att sprida träningsglädje!
Viktoria håller i passet GoCrazy.

Ann-Charlotte Roos

Ann-Charlotte Roos älskar högintensiv träning och är en av Gerdahallens proffsiga,  glädjespridande och energifyllda instruktörer. Ann-Charlotte jobbar heltid på Gerdahallen som gruppträningskoordinator och är en superstjärna inom Spinning, HIT och Bodypump. Vill du bli inspirerad till att ta i lite extra och bli fylld av träningsendorfiner? Då ska du gå på ett av Ann-Charlottes pass!

Ann-Charlotte håller passet GoCrazy.

Rebecca Gagné

Rebecca Gagne har varit instruktör på Gerdahallen sedan 2018 i gympa och från 2019 i spinning. Älskar gruppträning i många former men brinner för det högintensiva. Till vardags studerar hon Juridik.

Rebecca håller passet Spinning HIT.

Sandra Eriksson Lundin

Sandra har under 20 års tid tränat unga som gamla. Sandra brinner för att inspirera, leda och utveckla den enskilda individen. Hon är en av Gerdahallens medicinska & personliga tränare som förutom individanpassad träning ger sina kunder energi, glädje och 100% närvaro. Sandra har förmågan att stärka och lyfta sina klienter till nivåer de själva inte trodde var möjligt, såväl fysiskt som mentalt. Själv älskar hon kombinationen av att lyfta tungt och springa långt. Sandra är tillsammans med Ann-Charlotte ansvarig för Gerdahallens nya koncept; GoCrazy.
Sandra håller passet GoCrazy.

Nadia Haffajee-Krysell

Nadia arbetar som Gruppträningsansvarig på Gerdahallen i Lund och är i grunden utbildad Sjukgymnast med mångårig erfarenhet inom idrottsmedicin och MediYoga. Hon har en lång erfarenhet av friskvård och träning och som gruppträningsinstruktör inom en mängd olika grenar. Nadia är en uppskattad presentatör, föreläsare och instruktör på olika event och anordnar Träningsresor.Utmärkande för Nadias ledarstil är hennes goda kontakt med gruppen och pedagogiska förmåga samt hennes utstrålning, magiska röst och kreativitet som får alla i gruppen att känna träningsglädje.

Nadia leder passet PilatesFlow.

Ulrika Andersson

Ulrika kommer att hålla i ett Högintensivt 45min (HIIT) cykelpass som fokuserar på pulshöjande träning med långa och korta intervaller.

Målsättningen är att nå maximalt resultat på kortast möjliga tid.

En härlig kompott utav House/Techno ligger som grund i detta energifyllda pass.

Katarina Bergman

Katarina har praktiserat yoga i 25 år, och 2019 utbildade hon sig till yogalärare. Förutom utbildningen på Gerdahallen har hon vidareutbildat sig för Michael James Wong i London samt inom Sound Healing (Crystal Bowl Sound Healer).

Katarina leder Sound Journey (klangmeditation) med kristallskålar.

Åsa Rippe

Till vardags arbetar Åsa på Gerdahallen som sjukgymnast främst inom kvinnohälsa från gravida, post partum till klimakteriet. Åsa leder även sjukgymnastgrupper och är utbildad gympa och pilatesledare. Vidare har Åsa mångårig erfarenhet inom idrottsmedicin. Hennes ledarskap kännetecknas av god pedagogik, kunskap och glädje. Åsa håller i föreläsningen Stark kvinna genom livet: Procyklisk träning och träning under klimakteriet

Carina Gerdani

Carina leder sedan många år gympa och yoga på Gerdahallen. Hon känns igen på sitt lugna rörelsemönster, sina uppmuntrande kommentarer och sitt 100%-iga engagemang. Carina leder YinRestorative.

Jakob & Anna

Anna Sandström är instruktör på Gerdahallen sedan 20 år tillbaka och älskar träning i alla dess former. Leder allt från HIT till power yoga. ”Det bästa som finns är att få med sig deltagarna och sprida träningsglädje”

Jakob & Anna leder passet Booty.

Linnea Thilander

Linnea började leda pass på Gerdahallen för 20 år sedan. Under åren har hon instruerat  inom många olika grenar men oftast är det dansen som står i fokus. Idag kommer Linnea leda passet BarreMove – en klass med inspiration från balett, funktionell träning och yoga.

Linnea leder passet BarreMove.

Bokningsvillkor

Priset för WORKOUT LUND är inklusive 6% moms.

Avbokning ser endast vid uppvisande av läkarintyg. Kontakta workoutlund@gerdahallen.com