Starta din träningsresa med Gerdahallen!

GERDAHALLEN I HELSINGBORG HAR ETT TOTALRENOVERAT GYM PÅ 500 KVADRATMETER. HÄR KAN DU STYRKE- OCH KONDITIONSTRÄNA MED MODERNA MASKINER OCH FRIA VIKTER.

GERDAHALLEN HELSINGBORG STÄNGER DEN 31/12-23. LÄS MER HÄR.

I centrala Helsingborg, alldeles intill centralstationen, ligger Gerdahallen. Här får du en härlig träningsupplevelse med glädje, kvalitet och gemenskap i en inspirerande miljö. Hos oss tränar du kondition, balans och styrka på luftiga ytor. Du kan träna själv, i grupp eller med någon av våra duktiga personliga tränare. Börja din träningsresa här och nå dina mål tillsammans med oss – varje dag, året om, hela livet.

Path 7 Köp kort

Gym

I vårt totalrenoverade gym på 500 kvadratmeter kan du träna styrka och kondition med moderna träningsmaskiner och fria vikter.

Gruppträning

GoCrazy är ett högintensivt, HIT-inspirerat pass på 30 minuter.
Cirkelgym är ett styrkepass med olika stationer där vi går igenom hela kroppen på 30–45 minuter. Detta pass finns även som utepass.

Personlig träning

Våra personliga tränare på Gerdahallen skapar ett träningsupplägg som hjälper dig att nå dina mål. Med rätt motivation, feedback och uppföljning blir det roligare att träna.

KOM IGÅNG PÅ GERDAHALLEN

Träna i Lund eller Helsingborg från 249 kr/månad. Bli medlem idag för att ta del av vårt stora träningsutbud och inspirerande träningsmiljö!

Path 7 Bli medlem idag

Ny på Gerdahallen?

Vad kul att du vill träna med oss! Vi hjälper dig att komma i gång på bästa sätt.
På Gerdahallen tränar du på det sätt som passar dig bäst. I vårt nyrenoverade gym kan du träna styrka och kondition med moderna träningsmaskiner och fria vikter. För dig som vill träna i grupp har vi flera härliga och energifyllda pass. På Gerdahallen i Helsingborg finns något för alla.

Bokning

Välkommen att kontakta oss på Gerdahallen Helsingborg

Rönnowsgatan 6
SE-252 25 HELSINGBORG

010-722 21 02

Kontakta oss

Vi på Gerdahallen

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens personal

Emelie Östbring

Platschef Helsingborg

Lucas Eriksson

Gymvärd & instruktör

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.