Starta din träningsresa med Gerdahallen!

Totalrenoverat gym på 500 kvm. Träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter.

I centrala Helsingborg, ett stenkast från Helsingborg C ligger Gerdahallen. Vi vill ge dig en härlig träningsupplevelse med glädje, kvalité och gemenskap i inspirerande miljö. Med ett brett utbud av gruppträning och gym tränar du kondition, balans och styrka på luftiga ytor. Tillsammans med vår erfarna personal och personliga tränare når du dina mål. Börja din träningsresa här.

Path 7 Köp kort

Gym

I det totalrenoverade gymmet på 500 kvm kommer du bl.a. kunna träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter.

Gruppträning

GoCrazy – högintensivt HIT-inspirerat pass på 30-minuter.
Cirkelgym – styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Detta pass finns även som utepass, och är 30-45 minuter.
Virtuell spinning – The Trip av Les Mills är den perfekta fusionen av träning, teknologi och utmaning där du cyklar i en virtuell 3D-värld.

PT

Våra personliga tränare på Gerdahallen arbetar med att ta fram ett personligt träningsupplägg som gör att du får ut ännu mer av din träning och lättare når dina mål. Med rätt motivation, feedback och uppföljning blir det roligare att träna.

KOM IGÅNG PÅ GERDAHALLEN

Träna i Lund eller Helsingborg från 223 kr/månad. Bli medlem idag för att ta del av vårt stora träningsutbud och inspirerande träningsmiljö!

Path 7 Blir medlem idag

Ny på Gerdahallen?

Vad kul att du vill träna med oss! Vi hjälper dig att komma igång på bästa sätt.

Här väljer du att träna vad som passar dig bäst. I vårt nyrenoverade gym kan du träna styrke- och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. För dig som vill träna i grupp  har vi flera härliga och energifyllda pass. Här finns något för alla – på Gerdahallen i Helsingborg.

Bokning

Välkommen att kontakta oss på Gerdahallen Helsingborg

Rönnowsgatan 6
SE-252 25 HELSINGBORG

+46107223756

Kontakta oss

Vi på Gerdahallen

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens personal

Camilla Lagerberg

Platschef Helsingborg

Axel Magnusson

Gymansvarig & Personlig tränare Helsingborg

Läs mer om mig

Om du lyckas konstruera en medicin som ger samma goda effekter för kroppen som träning gör så behöver du inte boka upp något den tionde december för då blir det nobelpris. Det finns med andra ord inget som är lika bra för en människas välmående som träning.

Det är dock viktigt att träningen utförs på rätt sätt för att maximera nyttan av din tid på gymmet samt för att minska skaderisken. Där kommer jag som personlig tränare in i bilden.

Med mitt brinnande engagemang, flera års branschvana och ett helt liv präglat av träning hjälper jag dig att uppnå dina träningsmål.

Specialitet:

Muskeluppbyggnad
Viktnedgång

Utbildning:

Lic. Personlig Tränare – The Academy
Lic. Träningsinstruktör – The Academy

Paulina Olofsson

Personlig tränare Helsingborg

Läs mer om mig

Behöver du det där lilla extra som hjälper dig komma igång eller nå nya nivåer med din träning?

Som fyrbarnsmamma vet jag hur viktigt det är att bygga upp en stark kropp inifrån och ut som håller för vardagens påfrestningar. Men även faktumet att det ibland känns som att tiden inte riktigt räcker till. Jag hjälper dig att hitta den effektivaste vägen som passar just dig, där träningen blir en rolig och självklar del av ditt livspussel.

Tillsammans planerar vi dina mål och jag hjälper dig att sätta upp en balanserad och hållbar plan mot dina mål. Jag står vid din sida längs vägen och peppar och motiverar.

Jag har själv styrketränat i 20 år och har ett brinnande intresse för kost och matlagning. Vardagsmaten ska vara näringsrik utan att vara krånglig eller tidskrävande att tillaga. Anlitar du mig så har jag förutom träningen bra kostråd och recept att dela med mig av.

Specialitet:

  • Skivstångsträning
  • Kostschema/kostråd
  • Gravid- och mammaträning

Utbildning:

  • Lic. Personlig tränare
  • Utbildad tränare Maternityhealth by MammaMage
  • Eleiko Strength Coach, Level 1
  • Extern kurs i anatomi och fysiologi

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store