Starta din träningsresa med Gerdahallen!

Totalrenoverat gym på 500 kvm. Träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter.

I centrala Helsingborg, ett stenkast från Helsingborg C ligger Gerdahallen. Vi vill ge dig en härlig träningsupplevelse med glädje, kvalité och gemenskap i inspirerande miljö. Med ett brett utbud av gruppträning och gym tränar du kondition, balans och styrka på luftiga ytor. Tillsammans med vår erfarna personal och personliga tränare når du dina mål. Börja din träningsresa här.

Path 7 Köp kort

Gym

I det totalrenoverade gymmet på 500 kvm kommer du bl.a. kunna träna styrketräning och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter.

Gruppträning

GoCrazy – högintensivt HIT-inspirerat pass på 30-minuter.
Cirkelgym – styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Detta pass finns även som utepass, och är 30-45 minuter.

PT

Våra personliga tränare på Gerdahallen arbetar med att ta fram ett personligt träningsupplägg som gör att du får ut ännu mer av din träning och lättare når dina mål. Med rätt motivation, feedback och uppföljning blir det roligare att träna.

KOM IGÅNG PÅ GERDAHALLEN

Träna i Lund eller Helsingborg från 249 kr/månad. Bli medlem idag för att ta del av vårt stora träningsutbud och inspirerande träningsmiljö!

Path 7 Blir medlem idag

Ny på Gerdahallen?

Vad kul att du vill träna med oss! Vi hjälper dig att komma igång på bästa sätt.

Här väljer du att träna vad som passar dig bäst. I vårt nyrenoverade gym kan du träna styrke- och konditionsträning med moderna träningsmaskiner och fria vikter. För dig som vill träna i grupp  har vi flera härliga och energifyllda pass. Här finns något för alla – på Gerdahallen i Helsingborg.

Bokning

Välkommen att kontakta oss på Gerdahallen Helsingborg

Rönnowsgatan 6
SE-252 25 HELSINGBORG

010-722 21 02

Kontakta oss

Vi på Gerdahallen

Här hittar du kontaktuppgifter till Gerdahallens personal

Camilla Lagerberg

Platschef Helsingborg

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Nu tillgänglig på Google Play och i App Store