Äntligen börjar ombyggnationen av sista delen av gymmet! Renoveringen av ”gamla gymmet” börjar vecka 16 och fortlöper under sommaren. Ambitionen är att renoveringen är klar den 1 september. 

Syftet med ombyggnationen är att anpassa våra lokaler för att kunna öka kapaciteten för friviktsträning.

Ombyggnationen omfattar ett helt nytt gummigolv, byte av fönstren i fasaden, nya ytskikt på väggarna samt målning. Dessutom kommer vi att köpa in ny utrustning för att kunna utnyttja hela den renoverade ytan för friviktsträning.

Ombyggnationen sker i två steg:

Första steget är att tömma trägolvet på all utrustning. Detta innebär att vi tillfälligt kommer att flytta upp alla hantlar till 2: a våningen. Cable Crossmaskinerna kommer att flyttas till fria viktsytan. När trägolvet är tömt på utrustning kommer det att rivas upp och en betongplatta gjuts.

Andra steget är att all utrustning på nedre våningen i gamla gymmet kommer att flyttas till en av tennisbanorna över sommaren. Detta kommer att ske 30-31 maj. Fria viktsytan är därför avstängd 30–31/5. Du kan träna med fria vikter i tennishallen fr.o.m. den 1/6 tills att ombyggnationen är klar. 

Vi hoppas att ni ser fram emot mer plats för träning med fria vikter i nyrenoverade lokaler lika mycket som vi gör!