Gruppträning

Ha kul & träna tillsammans

Vi erbjuder följande gruppträning i gymmet

GoCrazy – högintensivt HIT-inspirerat pass på 30-minuter.

Cirkelgym – styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Detta pass finns även som utepass, och är 30-45 minuter.

  • Förstklassig utrustning
  • Personliga tränare
  • Inspirerande miljö
  • Träningsglädje
Path 7 Köp kort

Våra gruppträningspass

Go Crazy

Ett högintensivt HIT-inspirerat pass i gymmet på 30 minuter.

Cirkelgym

Styrketräning vid olika stationer där vi går igenom hela kroppen. Finns även som utepass, 30-45 minuter.

Kickstarta din träningsresa!

Investera i dig själv – köp träningskort
eller PT-timmar

På Gerdahallen vill vi ge dig alla förutsättningar att lyckas i din träning så att du kan må bra och bli ännu starkare –  så gör oss sällskap och häng med på ditt livs träningsresa. Vi hjälper dig oavsett träningsbakgrund och förmedlar träningskvalité, glädje och gemenskap på ett enkelt och inspirerande sätt. Gymmet är nyrenoverat & öppet dygnet runt.

Vi hälsar dig varmt välkommen till härlig träning här på Gerdahallen!

Path 7 Köp kort

Vanliga frågor

Du som privatperson har enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt onlineköp inom 14 dagar. Om du ångrar ditt köp vänligen kontakta ehandel@gerdahallen.com eller kom in till kundservice så hjälper vi dig. Du får tillbaka pengarna senast 14 dagar efter att du ångrat ditt köp.

Barn får träna utan vuxens sällskap på våra pass från och med året de fyller 12 år. I sällskap med utsedd vuxen person får de även träna i gymmet.

Ungdomar får träna utan vuxens sällskap i gymmet från och med året de fyller 15.

 Du kan betala automatiskt med autogiro
Autogiro innebär att vi automatiskt drar pengar från ditt bankkonto varje månad. För att du ska kunna teckna ett autogiroavtal måste du
·      ha ett svenskt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN)
·      vara minst 18 år gammal
·      ha ett svenskt bankkontonummer
·      registrera din e-postadress hos Gerdahallen.
Vill att vi ska dra pengar från ett annat konto än ditt eget? Då måste personen som har det kontot vara med och teckna avtalet. Prata med kundservice så hjälper vi dig.
Saknar du ett svenskt personnummer? Då kan du i stället betala automatiskt från ditt bankkort varje månad. Det kallas RCP (Recurring Card Payment). Kundservice berättar gärna mer för dig.
Du betalar i förskott
Du betalar i förskott med autogiro. Det innebär att pengarna vi drar i januari gäller för februari, och så vidare. Vi drar pengarna den 27:e varje månad.
Du betalar en första gång i samband med att du tecknar avtalet. Om du tecknar avtalet före den 15:e i månaden betalar du för de dagar som är kvar av månaden. Om du tecknar avtalet efter den 15:e i månaden betalar du för de dagar som är kvar av månaden och hela nästa månad. Oavsett när du tecknar avtalet blir priset per dag detsamma.
Det måste finnas pengar på ditt konto
Om du har för lite pengar på ditt konto när vi ska dra månadens betalning försöker vi igen nästa dag. Då försöker vi två gånger. Om det inte finns pengar då heller försöker vi på nytt i samband med nästa månads betalningsdag. Under tiden kommer ditt träningskort att vara spärrat. Du kan enkelt betala dina skulder i receptionen. Bara säg till, så hjälper vi dig.
Om ditt konto saknar tillräckligt med pengar i 3 månader kommer vi att
·      säga upp ditt avtal när bindningstiden är slut
·      skicka en faktura med totalsumman för träningskortet plus faktureringsavgift
·      ha rätt att säga nej om du vill teckna ett nytt autogiroavtal.
Inkasso är tråkigt men nödvändigt om du inte betalar det du är skyldig. Se därför till att ditt bankkonto fungerar som det ska. Du är alltid välkommen att kontakta kundservice om du är osäker på hur det står till.
Säg upp ditt avtal på rätt sätt
Du kan säga upp ditt autogiroavtal i vår app under Mina sidor. Säg upp avtalet före den 20:e i månaden som du vill ska bli den sista. Annars hinner systemet ta emot pengarna för nästa månad. Vi skickar en bekräftelse till din e-post när vi har tagit emot din uppsägning. Kontakta kundservice om du behöver hjälp med att säga upp ditt avtal.
Undvik att stoppa autogirot via din bank – det räknas som ett avtalsbrott. Du får då en faktura på träningsavgiften för resten av bindningstiden plus administrativ avgift. Ditt träningskort kommer att vara spärrat tills du betalar fakturan.
Ha koll på din bindningstid
Våra två abonnemang har olika lång bindningstid. Månad Fast har 12 månaders bindningstid och Månad Flex har 1 månads bindningstid. Kom ihåg att du inte kan säga upp Månad Flex samma månad som du tecknar avtalet.

Vi förväntar oss att du som medlem godkänner och följer våra Medlemsvillkor

 

 

För att träna på Gerdahallen måste du dels vara medlem, dels ha ett aktivt träningskort. Du betalar medlemsavgiften årsvis, oberoende av ditt träningskort.

På språng? Boka via Gerdahallens app

Reservera din plats på något av våra 30,45 eller 60 minuters glädjepass på ett enkelt, snabbt och personligt sätt direkt i mobilen.

Vår app är tillgänglig på Google Play och i App Store.